Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody prawiczek

Noc poza domem - jak się wytłumaczyć?

Polecane posty

Tak jak wczoraj pisałem, zamierzam jutro spotkać się z 40-latką na seks. Mam jechać do niej na całą noc. No i w tym problem. Do tej pory nigdy na noc nie znikałem, nie wracałem nad ranem. Może to głupie, ale głupio mi przed kolegą. Znamy się kilka lat i bywałem zawsze porządny, a teraz nie wiem co zrobić... Jak się wytłumaczyć :/

Gość rybcia 27
a ile masz lat?

Gość rybcia 27
no wlasnie,jezeli dobrze zrozumialam to mieszkasz z kolega...a co wy w zakonie jestescie? po pierwsze:nie musisz mu sie tlumaczyc po drugie:jezeli tak bardzo chcesz mu powiedziec to powiedz ze wychodzisz na randke czy do kumpla czy wlasnie ze do rodzicow...czy...nie wiem...na grilla...

Gość zanim padne ze smiechu....
ile masz lat?

20 lat. A jesteśmy z kolegą z tej samej miejscowości, więc jasne, że zna godziny autobusów, poza tym do nas jedzie się kilka godzin i poza tym jutro jadę na studia i tego samego dnia wracać znowu do domu w środku tygodnia chyba nienajlepsze wyjście :P

Gość rybcia 27
nie rozumiem dlaczego ma byc ci glupio...dlaczego?

Gość rybcia 27
no dobrze.ale czego sie obawiasz?ze kolega bedzie sie z ciebie smial ze idziesz sie spotkac z dziewczyna?

Ja wiem, ale mamy ze sobą specyficzne kontakty. Znamy się dobrze i wiem, że to będzie podejrzane. Nie powinienem sobie w ogóle zawracać tym głowy, wiem, ale jak mówię, nigdy nie znikałem na noc i to jeszcze w takim celu, więc jest mi głupio przed samym sobą nawet.

jesli zastanawiasz sie nad tym, co koledze powiedziec, to lepiej przemysl cala akcje z sexem.....

Gdyby to była dziewczyna, ale to jest dojrzała kobieta :P Dwa razy starsza ode mnie. gdyby to była zwykła randka w dzień to ok, ale ja na noc wybywam :P Niby kręciłem z dziewczyną z sąsiedniego miasta, więc może powiem mu, że do niej jadę na noc?

Gość rybcia 27
kochany.jezeli macie ze soba dobry kontakt to poprostu mu o tym powiedz...ba!nawet si pochwal ze wyrwales 40-chę!;) ale jezeli sie wstydzisz sam przed soba to znaczy ze nie jestes chyba gotowy na to spotkanie...jestes?

Gość rybcia 27
sloneczko...czego sie tu wstydzic??to jest normalne ze wychodzi sie z domu na noc...jak bylam w twoim wieku to nawet mamie sie nie tlumaczylam gdzie wychodze...mowilam:mamo!wychodze,bede kolo 4 rano.tyle...

No wstydzę się tego, chcę się z nią bardzo spotkać, ale gdyby ktoś miał się dowiedzieć, że ja i 40-stka... Jednak nie chciałbym tego. Stąd tak to przeżywam :P A jeśki chodzi o sprawy intymne to właśnie nie poruszamy ich i nie potrafię z nim o nich rozmawiać. Z innymi kolegami prędzej, ale z nim jakoś nie, nie mogę się przełamać.

jesli sie wstydzisz, to odpusc sobie ten numer. szczerze, mozesz sie najesc jeszcze wiecej wstydu jesli nie bedziesz sie czul w 100 % przy tym co robisz. a to co piszesz niestety swiadczy o tym.

Gość ale problem
powiedz mu prawde

Gość rybcia 27
a ty sie chcesz koledze tlumaczyc jak mamusi...no prosze cie...jezeli tak sie tego obawiasz to zrezynuj ze spotkania...albo sie nei tlumacz...

Gość rybcia 27
ja jak mialam 20 lat tez spotkalam sie z 35 letnim facetem na sex...i powiedzialam kolezance...ona powiedziala,ok,tylko uwazaj na siebie i jak cos to dzwon.wszystko.

Spotkania jestem pewny w 100%, ale w tej sytuacji czuję się naprawde jak dziecko :/ Nie wiem skąd we mnie w ogóle obowiązek tlumaczenia się dlaczego mnie nie będzie, nie potrafię tego wytłumaczyć :/

Gość rybcia 27
a tak poza tematem...to po co ci taka stara prukwa do sexu???to juz w twoim wieku wyginely??? moim zdaniem nie jestes gotowy do tego spotkania...skoro nie umiesz o tym komus powiedziec i wstydzisz sie sam przed soba...

Gość rybcia 27
no to idz i sie nie tlumacz,a jak ci sie zapyta gdzie byles to powiedz u kolegi...

Ooo, Rybcia 27 :) Ja jestem raczej zamknięty w sobie, nie potrafię się komuś zwierzyć ze swoich intymnych spraw... To chyba stąd się bierze.

Gość
idz roochaj kolego :o :D później lucyfer w piekle Ciebie wyroocha :o :D

Gość rybcia 27
nikt ci sie nie karze zwierzac ze swoich intymnych spraw czy ty myslisz ze ja kolezankom opowiadam jakie pozycje stosujemy ze swoim chlopem w lozku??? to sie poprostu nie tlumacz. wyjdz i tyle.

Gość rybcia 27
fantazje sexualne??? jezeli dobrze rozszyfrowalam twoj nick to jestes prawiczkiem tak??

Gość rybcia 27
powiem ci tak... najpierw rusz glowa,potem penisem...

Hmmm, jestem takim pół-prawiczkiem, bo seks oralny uprawiałem już z 3 dziewczynami :P zaznaczam, że z rówieśniczkami :P