Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian gawęda

Horrory! WAŻNE

Polecane posty

Gość damian gawęda

Znacie tytuły jakiś dobrych horrorów o duchach lub takich, w tahich młodzieżowych horrorów ? Chodzi mi o to, by udowodnić jednej przemądrzałej osobie, która uważa ze zadny horror dla niej strszny nie jest.

Gość pupa77
Nie udowodnisz. Ja widziałam setki, i też mam wrażenie że nie są straszne. Oglądam je dla klimatu . Zresztą jak gosc pójdzie w zaparte to się nie przyzna że się wystraszył... dlaczego akurat duchy? Te młodzieżowe slashery b. rzako są straszne, np. Krzyk...

Gość damian gawęda
A COŚ INNEGO?

Gość pollyanja
Hmm przykładowo: - Ruiny - REC. - Lśnienie - Omen - japońska wersja Dark Water

Gość 7y9hobhbjk
wzgorza maja oczy xD

japońskie są dobre, takie ze studnią, jak dziewczynkę utopili

Gość pupa77
Oglądałam tego masę, i mnie wystraszyły trochę ew. Ring, Smakosz, Omen, Dark Water (jap.), Ciemnosc. O mordercach polecam Wolf Creek: dzieje się w Australii, bardzo mocny i na faktach. Mocne są też Droga bez powrotu, Dom 1000 trupów, Ostatni dom po lewej...

Gość pollyanja
polecam jeszcze: -To!, ale tak się zastanawiam po co chcesz komuś cos udowadniać, mnie np. horrory śmieszą, szczególnie jak widze jakieś powykrzywiane zjawy itp. to zamiast strachu ogarnia mnie dziki śmiech :D

Gość pupa77
No i jak ktoś lubi efekty to nie ma równych - Silent Hill.

Gość skeleton key.

Gość pupa77
"To" - znacznie lepsza książka niz film. Film strasznie stary i beznadziejneefekty. A z innych ekranizacji Kinga najlepszy jest Sztorm Stulecia, i Lśnienie, ale ta wersja krótsza z Nicholsonem. ja przepadam za "Czerwoną Różą" - tylko ten film nie był taki straszny, ale świetny klimat.

Gość horrory są straszne
ale książki, nie filmy.

Gość 7y9hobhbjk
hannibal ale to juz raczej thriller :P

Gość The Ring

Gość 7y9hobhbjk
Obcy jest fajny:D

Gość horrorow raczej nie ogladam

Gość Amitiville

Chyba kpisz.Jesli chcesz przestraszyć kogoś \"młodziezowymi horrorami\" to raczej sobie daruj. Weź jakiegoś gore\'a zapodaj,a nie te nędzne horrożyny.

pare dobrych bylo wymienionych.dobry jest en z nicole kidman oni albo inni zawsze mi sie to myli z nowszych to anborne a ze starszych to np wlasnie ww lsnienie czerwona roza fakt nie straszna ale swietnie zrobiona.nie jestem pewna czy dobrze napisze ale shutter ale w wersji japonskiej.na poczatku dlugo nudno a pozniej zaczyna sie cos dziac i jest strasznie

Gość strrraszny jest
Blair Witch Project, cz. 1. oglądać po ciemku!

Gość polecam polecam
Lustra ! Jak dla mnie najstraszniejeszy!

Gość pollyanja
eee tam tak naprawde to te wspólczesne horrory wszystkie sa śmieszne, ale zauważyłam ze dużo osób przerażają. U mnie ososbiscie tylko takie klasyki jak Egzorcysta, Omen, Lsnienie, Psychoza wzbudzają dreszczyk ;)

pare dobrych bylo wymienionych.dobry jest en z nicole kidman oni albo inni zawsze mi sie to myli z nowszych to anborne a ze starszych to np wlasnie ww lsnienie czerwona roza fakt nie straszna ale swietnie zrobiona.nie jestem pewna czy dobrze napisze ale shutter ale w wersji japonskiej.na poczatku dlugo nudno a pozniej zaczyna sie cos dziac i jest strasznie

Ja tam boję się praktycznie na każdym, a najbardziej tam gdzie coś znienacka wyskakuje, łapie kogoś, oczywiście po odpowiednio zbudowanym wcześniej napięciu, nawet kiedy tego wyskakiwania można się spodziewać... Tak że zdarzało mi się krzyczeć nawet na starych horrorach z lat 70'. Zdaje się że nawet przy "Świcie żywych trupów" i "Koszmarze z ulicy Wiązów" panikowałam. A "The Ring" polecam, przez 80% filmu miałam zamknięte oczy :P Już nie mówiąc o tym jak się przestraszyłam jak mucha zaczęła mi chodzić po monitorze.

Gość googlee
ruiny są świetne

Gość polecam polecam
a ty się pollyanja znów nie rób taka baba-himen :P

Jak ogladam horrory to sie nie boje , nie sa straszne ale potem boje sie isc sama do lazienki , kuchni i wogole spac sama w lozku :O Wiem...żałosne :( A tytuły? W sumie mimo wszytsko lubie ogladac je hehe i ogladalam duzo ale tytulow nie pamietam . Tak jak bmblondyn wspomnial , jest taki chiński o dziewczynie ktora do studni wpadla , wrrr... jak dla mnie starszny a ten jej widok , kiedy wychodzi z telewizora , i idzie ... :O

Gość polecam polecam
mnie japońskie nie straszą z koleji dlatego że wizjonomia przeciętnego japończyka nie nadaje się do horrorów

Gość pollyanja
baba himen Polecam Polecam, to teraz spadłam z łózka ze śmiechu :D Prawda jest taka, że jak ktoś nie wierzy w to co oglada to nie boi sie tego, a juz na pewno nie tych wszystkich Ringów itp. u mnie to wzbudza jedynie dziki śmiech. Japońskie horrory wzbudzają u mnie dreszcze bo przerażają mnie japońskie twarze i tyle ;)