Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian gawęda

Horrory! WAŻNE

Polecane posty

ooo faktycznie "the Ring " jest zajebisty . Pamietam ze pic mi sie zachcialo i beczalam aby brat poszedl mi po sok , bo sama nie pojde , balam sie a ten nie chcial isc 😠

Gość pupa77
Świt żywych trupów jest świetny, najlepszy z serii o trupach, ale tyle samo strachu co humoru, bo był robiony z przymróżeniem oka. Podobnie - mało znany film Polańskiego - Nieustraszeni Pogromcy Wampirów. Z mniej znanych widziałam ostatnio na youtube "Creed" - stary ale super. I jeszcze taki slasher "Hotel Zła" - norweski, ale świetny. Niezłe były też "Mroczne szczątki". A w kierunku SF to warto wymienic "Cube".

a co do horrorow to pamietam ze kiedys byl taki o piance czy czym takim podobnym co zjadalo ludzi.z tego co pamietam to tytul brzmial to cos ale czy napewno to nie wiem.heh jak bylam gowniara to mnie przerazal czy wie ktos o jaki chodzi i moze zna wlasciwy tytul??

Gość w blair witch ciężko jest
nie uwierzyć i dlatego moim zdaniem nadaje się dla takiego niedowiarka co się nie boi.;) bohaterowie też nie wierzyli...

cube jest super, ale to nie jest horror.;)

Gość pollyanja
blair witch project jest zrobiony na pododbnej zasadzie co REC. a mnie REC. wcale nie przestraszył, chociaż osoba z która byłam wyglądała jakby zaraz miała zejść na zawał ;)

Gość pupa77
Pianka co zjadała ludzi? Może plazma? Wczoraj coś takiego widziałam The BLOB (Plazma), z 1988r. Efekty słabe, ale trzymał. Plazma zaatakowała małe miasteczko w Ameryce...

Gość pupa77
Blair Witch Project to film który miał byc niby autentyczny. Tylko jak się w to wierzy, to jest straszny. Założyli stronę o nim, tzn o ludziach którzy zaginęli w lasach, z materiałami policyjnymi, zakazali aktorom udzielac wywiadów, była kampania i ludzie myśleli że to wszystko na serio...

różni ludzie boją się różnych rzeczy. nie boję się odcinanych części ciała, krwawych scen, bo to mnie raczej obrzydza. boję się czegoś niewiadomego, niejasnego, niepokazanego. dlatego wolę książki.

do pupa77 dzieki za pomoc choc nie tak ten film sie nazywa.jak sie okazuje ktos tez na to wpadl i pytal sie czy ktos kojarzy no i mam tytul "substancja" o takim jgurcie(wiedzialam ze ta substancja byla biala) heh pewnie jakbym obejrzala go teraz to bym sie smiala ale jak bylam dzieckiem to przerazal :)