Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola8509

Jaki wózek spacerowy kupić? poradźcie...

Polecane posty

Jaki wózek spacerowy kupić? Interesują mnie wózki lekkie, a jednocześnie nie wybiegające cenowo poza 250-max 300 zł

zalezy mi na wozeczku lekkim, z okryciem na nóżki żeby można bylo uzywać zimą. Łatwo skręcającym Żaluję że kupiłam wozek wielofunkcyjny - mial miec wszytskie dodatki: przekladana, raczkę, moskitiere, folie. Wydawalo mi się że bedzie ok, i byl, do czasu az zrobilam wersje spacerową. Dziecko ma juz 9 miesiecy i nie moge go wziąć przodem do kierunku jazdy bo wozek fatalnie sie prowadzi i skręca w lewo. Oprocz tego oparcie sie zepsuło i nie mogę go zmieniać bez uzycia śrubokręta. Moze ktoś doradzić?

dla mnie jest za niski ale jak ty nie jestes wysoka osoba to chyba bedzie wpozadku... tylko wazne aby taki wozek wlasnorecznie obmacac bo wozki spacerowe maja to do siebie ze lubia byc tandetnie wykonane a chyba nie chcesz kolek na pierwszym spacerze po chodniku zbierac...

no wlasnie a ten moj wozek ma chyba plastikowe kółka? ja mam 170 czyli nie wiem będzie dobry ten mój, zastanawiam się jeszcze nad wózkiem chicco - CHICCO CT 04

tylko chicco jest sporo drozszy i nie miesci sie w kryteriach cenowych podanych przez ciebie... na allegro tu jest najtaniej (nowy oczywiscie): http://www.allegro.pl/item627305785_chicco_ct_04_multiway_2009.html wozek to taki zakup ktory koniecznie trzeba obmacac przed kupnem... nawet isc do sklepu i pomacac a pozniej ewentualnie kupic na allegro taki sam jak przez all bedzie taniej...

Gość mamamamamam
Jak chcesz wózka używać zimą, to nie parasolka, wystarczy 10cm śniegu i możesz zapomnieć o spacerze. Przerabiałam to tej zimy, masakra...

a czy w zimowych warunkach te trzykołowe się sprawdzają?

zastanawiam się teraz nad kupnem trzykołowego wózka. poradzcie

Ja bym stawiała na wygodę, dlatego najlepiej kupić taki, w którym dziecku będzie wygodnie. Warto jest zabrać dzieciaka do sklepu i wypróbować w którym się najlepiej jeździ. Wózek spacerowy powinien trochę posłużyć, wiec nie ma co na nim oszczędzać.

Gość olamary
Zmowu reklama sklepu, szkoda,że nie jest taki dobry jak go reklamują

Gość wakolajas
moze i reklama, ale ceny są dobre

Gość a ja powiem tak,ze
ja mam z babystar za 100zł na allegro i ma folię i pokrowiec na nózki i jest leciutki,bardzo dobrze się prowadzi,jestem zadowolona,też miałam wielofunkcyjny ale kupiłam tą spacerówkę bo było wygodniej nawet na zakupy żeby jechać a tamten wózek wielki był

Gość gość
zdecydowałam się na spacerówkę Lira 3 ktora jest bardzo lekka i komfortowa, dobrze się ją prowadzi

sama nie wiem ten drugi jest dosyć fajny, sama przy wyborze kierowałam sie wagą spacerówki i postawiłam n ayezz od quinny, może gdzieś uda Ci się dorwać uzywany w niskiej cenie, mój wózeczek juz zaklepała sobie koleżanka bo tak jej sie spodobał

Gość gość
U mnie z quinny jest modd- wozek jak marzenie takze goraco polecam ta markę.

Gość gość
My mamy model Mori, lekki, kompaktowy ale wygodny dla dziecka i dobrze sie prowadzi

Gość gość
Ja polecam wózek Prampola www.prampol.pl. Mam go już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wygodny dla dziecka i przyjemny w prowadzeniu. Bardzo dobra regulacja jeżeli chodzi o oparcie i podnóżek. W wyposażeniu też ma wszystko co potrzebne jak torba czy parasolka.

Gość gość
My mamy Camarello Eos jest drozszy niz kwota podana przez Ciebie ale jest rewelacyjny. Wygodny dla dziecka i ma duze pompowane kola,pokona kazdy teren. Goraco polecam

Gość gość
Ja polecam spacerowke Mori z euro cart, lekka, porzadna i bardzo latwo sie sklada.

Gość gość
Rodzina po urodzinach syna zafundowała mi wózek Lonex Comfort Prestige wykonany z eko takniny z dodatkiem lnu :) Budka w tym wózku to jest majstersztyk prawdziwy, bo wszystko da się zrobić właściwie jedną ręką. Naciskasz guzik i budka się reguluje. Przy dłuższych spacerach masz uchwyt na kubek, więc można naprawdę pochodzić bez jakiegoś zmęczenia. Budka jest moim zdaniem dobrze wentylowana. To było dość istotne przy testowaniu wózka. Od pierwszego wejrzenia mi się spodobał. Kolor niebieski, delikatny :) Przekonała mnie lekka konstrukcja. Praktycznie wszystkie mamy na różnych forach chwalą. Planujemy drugie dziecko w przeciągu dwóch lat i dla mnie to niezła inwestycja. Elementy mocne. To się od razu rzuca w oczy. Jestem zadowolona. Wózek na pewno do „budżetowych” nie należy, bo 1700 – 1800 zł trzeba zapłacić, ale w komforcie zdecydowanie się zwraca. Namów kogoś, żeby ci prezent zrobił, hehe :) Pozdrawiam, obyś znalazła swój model ;*

Gość Debbbyy
Z mężem dostaliśmy na urodziny synka spacerówkę Euro-Cart Crossline. Mogę polecić, bo lekka i w sumie niezawodna jak na razie. Wygodne prowadzenie, bo całość konstrukcji nie jest ciężka, a do tego koła są budowana tak, jak powinny – czyli dobrze. Rączki wygodne, siedzisko też, więc Rafałek nasz mały się nie męczy.