Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie szukam

kto z was jest bez pracy i jak dlugo?

Polecane posty

Gość jestes na cos chora
????

Gość bez pracy nie ma kołaczy
ja zostałam zwolniona 11 dni temu

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
tak, 4 miesiące; zastawka mi nie działa to wszystko jest dosc skomplikowane i ktos kto nie ma silnych zaburzen lekowych i szurnietej rodziny (szczegolnie "matki") tego nie zrozumie moj koszmar zaczal sie pod koniec grudnia; wtedy zastawka przestawala mi dzialac (silne bole glowy, nudnosci); rodzinie o tym nie powiedzialam bo z powodu zaburzen lekowych nie bylam w stanie isc na wizyte lekarska wiec do zaburzenia osobowosci unikajacej musialabym sie im przyznac i do tej pory nie maja o tym pojecia jak na skutek pewnych okolicznosci lęki opadly tak ze jako tako bylam w stanie isc na wizyte lekarska to mnie facet nie chcial przyjac mimo ze mowilam ze zle sie czuje (to bylo jakis miesiac temu) pozniej chcialam isc prywatnie do innego ale boje sie przez "matke" zreszta tyle czasu minelo i czuje sie na tyle zle ze mysle iz mogly mi sie krwiaki porobic i juz na serio nie da sie tego faktu ukryc myslalam tez o tym zeby zadzwonic na ten oddzial dla doroslych pewnie nie rozumiecie

boje sie smierci, o wzrok, "matki" i tych lekarzy tez

wam pewnie to na ręke jak zejdę tez bezrobotna, bedziecie mieli mniejsza konkurencje

Gość ojj....do ffffffffffffffffffff
nie mow tak. jak najpredzej do lekarza idz! nawet jutro!