Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość switozianka

czy to jest kolezanka?

Polecane posty

Gość switozianka

od jakiegos roku mam nowa kolezanke,mieszkam na granica i jakos tak lepiej miec kogos z pl.Na poczatku wydawala sie bardzo fajna,nasi faceci bardzo sie lubia i sa przyjaciolmi. Ale kilka razy zrobila miprzykrosci i nie wiem czypowinnam jeszcze sie z nia kolegowac,czy dac sobie spokoj. Bardzo lubie spiewac, i pwenego razu jak przyszla do mnie z jedna kolezanka,pilysmy winno i takpoprosila mnie zebym zaspiewala im, i ciagle mnie przekonywala zebym sie nie swydzila,bo tak pieknie spiewam, nio iimm zaspiewalam,a za tydzien bylismy grupka na ognisku a ta zaczela ze mnie szydzic jak spiewam "slicznie",bylo mi wstyd i przykro. jak jedlismy ostatnio pizze ze znajomymi to zaczlismy mowic,zego nie lubimy i jak powiedzialm,czego bym nie zjadla to ona do mnie przy wszystkich "zamknij ryja". a raz jak cos powiedzialam smiesznego to ona w smiechu powiedziala do mnie "ty popierdolcu" ze nibytak smieszne ,ale jak mogla tak powiedziec.

Gość antony and the johnsons
przejmujesz się?

Gość switozianka
przykro mi jest,bo myslalam,ze mam fajna kumpele

Gość Smutniastaaaa211
olej ja jakas IDIOTKA wiesz takimi textami to ja bym do swojej kolezanki nie rzucila jakas niedorow\zwineta nie przejmuj sie i tez jej przysraj a niech nie mysli ze pozjadala wszystkie rozumy:)))

nie przejmuj się, jakas tępa dzida skoro odzywa się do Ciebie w tak przykry sposób:)