Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oklamalam1

gdzie slub ??

Polecane posty

otoz coraz czesciej rozmawiamy o slubie i weselu :) wiec osob byloby 50 z mojej strony i z jego strony tyle samo liczymy ok 100 osob tylko mamy jeden problem ze pochodzimy ze wsi i to w 2-woch roznych koncach polski dziela nas prawie 500 km wiec w hotelu itd dalej nie mozemy tyle osob przenocowac bo na tyle nas nie stac :D wiec jesli bys my u mnie zrobili slub i wesele , nie bylo by jego gosci a ma tez duzo rodzenstwa:( a jak u niego z mojej strony tez by nie bylo by tych najblizszych :( pomyslalam zebysmy szli na ugode wyjechali zagranice i sie tam poprac we dwoje ,ale z drugiej strony chcialabym takie polskie piekne wesele :) u rodzin tyle osob tez nie idzie przenocowac co wy byscie doradzili ??????????????????????????????????????????

Gość moze tradycyjnie u panny mlode
j? żeby nieporozumien nie było. a moze ktores z was mieszka w regionach bardziej turystycznych? gosci nie trzeba przenocowywac w hotelu, moze to byc motel albo zajazd,albo jakies domki letniskowe.

Gość sdds
Tak zle i tak niedobrze, nie wiem co doradzic, moze slub i wesele w polowie dzielacej Was drogi? No naprawde nic mi do glowy nie przychodzi.

no ze daremna sytuacja to wiem :D i tez nie wiezdzialabym co by doradzic :D a wszystko przez te 500 km wiec troche jest no tradycyjnie u panny mlodej u mnie ale musial by sie liczyc z tym ze nie mial by swoich gosci on ma duzo rodzenstwa i kazdy prawie zonaty i dzieci itd ... to byloby juz z 20 osob wraz z rodzicami i nie mamy mozliwosci motelow domkow letniskowych itd :( i nie mamy pojecia zadnegooooo nie chce ja cierpiec ze bede sie bawic tylko z jego goscmi ,i nie chce zeby on cierpial bawiac sie moimi goscmi !!! help :) bo nie mam pojecia

Gość sdds
Wyjscie jest jedno, wesele u Ciebie zaprosic wszystkich rodzine Młodego także. Tylko problem z tym noclegiem, niebezpiecznie jest wracac po nocy czy nad ranem zmeczonym az tyle kilometrow, czy u Ciebie nie byloby w domu czy w mieszkaniu chociaz jednego pomieszczenia wolnego? Wyposazyc sie w materace i niech chociaz z 5 osob bedzie w pokoju, albo poprosic rodzine ciotki babcie zeby chociaz czesc gosci przenocowac u nich.

Gość hm tak myśle
Poszukaj tanszego noclegu. Noclego wcale nie musi byc tam gdzie zabawa, ale tez zeby nie byl za daleko. Jak szukalam sali na swoje wesele widzialam tez i oferty np. domu weselnego, gdzie byly pokoje dla gosci w cenie 30zl/osoba. To chyba nie jest znow tak duzo.

Gość 30 za sobe to duzo
u nas tyle za pokoj w hotelu chca, a w pokoju moze byc tyle ludzi ile upchamy... szukajcie taniego noclegu, na pewno cos znajdziecie. a jak nie to po rodzinie "upchnijcie"