Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiVitta

Nie wiem, czy się zakochał czy ki cholera...

Polecane posty

Gość MiVitta

Jest pewien chłopak, mój kolega z roku. Zachowuje się wobec mnie dziwnie. Tak normalnie, w kontaktach z innymi osobami, jest dość pewny siebie, bardzo zabawny, wyluzowany. Ale kiedy rozmawia ze mną, to zawsze robi z siebie idiotę. Jąka się, czerwieni, po dwóch słowach ucieka. Biorąc pod uwagę fakt, że się we mnie regularnie wgapia, to uznałam, że się we mnie zakochał i bardzo mnie to ucieszyło. Ale on nic nie robi, żeby się do mnie zbliżyć. Nie zagaduje, nie próbuje się umówić, nic. Rozmawiamy tylko w większej grupie znajomych albo jak się spotkamy na korytarzu czy na mieście. Chciałabym, żeby coś z tego było, bo on mi się strasznie podoba, ale nie wiem, czy na pewno jest zainteresowany czy, nie wiem, może po prostu mnie nie lubi?? I boję się przejąć inicjatywę. Na razie staram się być serdeczna, ale po koleżeńsku, żeby go do reszty nie spłoszyć. Myślicie, że się w końcu odwazy coś zrobić??

Gość myślęęęę
że powinnaś zrobić pierwszy krok np. zaprosić go na spacer itp... inaczej prędzej wnucząt się doczekasz niż "jego odwagi" ;)

Gość nieśmiałek
Dooookładnie muuusisz sama zacząć coś robić. :) Ja mam tak samo tzn jestem facet nieśmiały i sam pierwszy to ja nie podejdę i nie wyjdę z inicjatywą bo mam wrażenie że zrobię coś głupiego. Lecz jeśli któraś z koleżanek zaprosiłaby mnie na spacer to z pewnością bym poszedł i rozmawiał szczerze... chociaż przez moją nieśmiałość byłoby to trudne dla mnie. Pozdrawiam ;)