Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

jak Wam się podoba ta suknia?

Polecane posty

Gość pati888
moze byc w kolekcji bo madonna ma wczesniejsze kolekce zazwyczaj i cena jest nizsza....mozesz tez polowac na uzywana i bedzie taniej. Ale na twoim miejscu poczekałabym jeszcze bo na pewno spodoba ci sie mnóstwo sukni do tego czasu i moda równiez sie zmieni teraz jest mnóstwo koronek ale moze za dwa lata juz ich nie bedzie

Gość pati888
a tylko doradzam, a suknia jest śliczna według mnie

Gość ladna delikatna i skromna
ten ogon mi sie nie podoba ale to szczegol. iinna sprawa, muisz byc wysoka i chuda :) inaczej bedziesz wygladac jak pulpet :/

Gość yjhngy
coz, ja wychodze z zalozenia z\e suknia powinna byc dobrana do figury, wzrostu i naszego stylu

jestem średniego wniosku i normalna, - nie chuda... ech ale pomarzyć można prawda?:) tak mi się podobają te koronki.....takie piękne...

Gość hm tak myśle
hm wlasnie nie wiem jak jest z tymi starymi kolekcjami. Jak kupowalam swoją w lutym, to praktycznie nic nie bylo poza kolekcją 2009, a jak juz byly to tylko modele pokazowe, czyli bierzesz suknie z wieszaka.

z drugiej strony w takiej sukiennce musiałabym ciągle być na wdechu, a więc nie czułabym się komfortowo chyba, prawda? ale jest tak piękna....

Gość pati888
no tak to prawda sliczna suknia, ale jeżeli nalezy sie do szczupłych i raczej wyższych, dla grubszej dziewczyny jej nie polecam mimo iż jest śliczna......widzialam niestety dziewczyny w madonnie jak byłam sama suknie ogladac i na sile sie wbijaly w te koronki a były grube i tylko je to pogrubialo a z boku im sadełko wystawalo i to juz nie bylo fajne jak na sile chcialy suknie bo madonna a nie patrzyly że sadło wystaje :((

Gość hm tak myśle
calabaza koronki sa ladne, ale ciezkie, nie wiesz tego jeszcze bo nie mierzylas pewnie nic. Poza tym nie kazdej dziewczynie w nich ladnie. Ja tez bardzo bylam napalona na koronkowa suknie ale okazalo sie ze totalnie nie dal mnie. Przytlaczala moją delikatną urodę. Ostatecznie wybralam suknię z muslinu.

Dziewczyny zobaczyłam na stronie madony, że od dziś rusza wielka wyprzedaż, więc gdybym swoją suknie też chciała upolować na wyprzedazy to wynika, że musiałabym ją zamówić już rok wczesniej! (planowany ślub w maju), powiedzcie mi, czy któraś z Was się orientuje ile czeka się na suknię w madonnie? i czy wszystkie modele tam mają?

Gość pati888
ja mam taka opieta i mysle ze jest mi w niej wygodniej niz w tych wielkich bezach a przymierzalam rózne suknie

a co to oksana mukha? Własnie moja poprzedniczko, to samo miała moja siostra przed ślubem! napaliłą się na koronki, a zle w nich wygladała...obawiam sie, że ze mną będzie podobnie ech

Gość pati888
nie maja w kazdej madonnie wszystkich modeli np w katowicach, a w krakowie sa 2 salony i maja chyba wszytskie, czeka sie na suknie ok 5-6 miesiecy

ejjj.., ale ja się wciskam w rozmiar 34. chociaz teraz te wszystkie rozmiarówki sa takie jakieś duże

Gość śliczna ta suknia jest
szalenie kobieca, delikatna, ciekawy krój tylko fakt, trzeba mieć superfigurę, żeby dobrze leżała, bo jest obcisła i będzie uwydatniała wszelkie niedoskonałości

Gość xxddddd
straszna...

calabaza - sliczna, mialam podobna ;) ciezko za 2 lata taka sukienke dostac, niektore juz z 2008 roku nie sa dostepne w salonach.

Ja cię!!!💤Nie wiem która piękniejsza. Ale śliczne są te suknie teraz... Miodzio! :-) Ja to bym chętnie ślub kilka razy wzięła ;-) Jest rocznica komunii i można iść jeszcze raz w komunijnej, to i rocznica ślubu powinna być;-)

Gość Adoru
piękne suknie wkleiłyście dziewczynki , fakt i tu Ameryki nie odkryję że suknia ma być dopasowana do temperamentu , osobowości itd każda panna młoda ma się dobrze czuć , można prosić o poradę w sprawach kosmetycznych, typu co do sukni, ale wybierać sukienkę i pytać na forum czy ładna to trochę ryzykowne , bo najpiekniejszą potrafią nam obrzydzić , bo wielbicielce księżniczek nigdy nie spodoba się skromna i odwrotnie

Gość trochę firanka