Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PawelWro

Pomocy laryngolog nerki gardlo

Polecane posty

Witam mam 14 lat i mam problem z gardlem od 4 lat po ostatniej najgorszej w moim dotychczasowym zyciu sytuacji jakim byla angina ropna.Potem sie wszystko zaczelo czeste chorwanie na tzn bolace gardlo lecz gdy przez 2 dni sie nie leczym wszystko szlo na oskrzela i juz tylko antybiotyk dzialal (srednio 10 razy w roku antybiotyk nieraz co 3 tygodnie).Ostatnio przez 2 miesiace nie chorowalem. Tydzien temu zaczela mnie nerka bolec(prawa).I musze czesto odawac mocz w duzej ilosci.Przed wczoraj zaczelo mnie drapac gardlo uczucie dyskomfortu(brak sliny-chodz wiem ze ja mam to tak sie czuje jak bym niemial. teraz mam pytania; 1.Czy czeste antbiotykowanie szkodzi gardlowi(nerkom) 2.Czy kontynulowac chodzenie do laryngologa(zawiesilem je poniewaz nic a nic nie wykazalo na badaniach ani wymazu z nosa ani krwi ani nawet testu na alergie) 3.Czy powinienem isc z tymi nerkami do lekarza czy poprostu cos kupic jakis plyn czy jakis iny specyfik :] 4.Mam wrazenie dusznosci(oraz co mnie bardzo drazni i martwi od 3lat a nawet bite ze musze zciagnoc sline z nosa zeby miec jak ja polknoc ;/ czy to tez ma cos zwizanego z bolami gardla 5.Czy zalecane jest wyciecie migdalkow w moim przypadku 6.Dzis zaczelo mnie kuc z przodu szyi po srodku po prawej stronie gardla takie kucie przy polykaniu sliny Sorry za bledy nie patrze w klawiature i wogole ;}

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować