Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia_Słoneczko

2 keski na tescie ciazowym - ciąża ?

Polecane posty

powtórz rano sobie test. Ale raczej nie ma szans żeby był zły wynik. A jak pójdziesz do ginekologa to nic Ci nie potwierdzi na razie bo usg dopochwowe jest w stanie dopiero od 5 tyg wykryć ciążę, a zwykłe później. Co najwyżej każe zrobić Beta hcg.

Gość Monia_Słoneczko
KlauDDynka69 nie wiem, czy to jest wiarygodne, ale na necie znalazlam taka stronke, gdzie bez problemu mozna wyliczyc tydzien w ktorym jest sie w ciazy, nalezy podac date pierwszego dnia ostatniej miesiaczki oraz cykl, wtedy kalkulator ten liczy i wychodzi sugerowana data porodu. wpisuje sie ja i wyskakuje tydzien w ktorym jestes w ciazy. mi wyszlo ze jestem w 5 tyg ciazy, a raczej 6 bo od jutra sie on zacznie. wiec gdybym poszla do gin to moze by cos wykazalo...

Gość cocolina
I co wyszło Moniu?

Gość mmmm123
okres spóźnia mi się 2 tygodnie i 3 dni mam nudności i bóle piersi trzy dni temu zrobiłam test wyszły dwie kreski następny zrobiłam drugiego dnia z rana nad czo i tez wyszły dwie kreski... czy te dwa testy mogą się mylić??? proszę o szybką odpowiedz

Gość nastak
u mnie sie nie mylily zrobilam 2 i byłam, wiec małe szanse na brak ciazy

Gość mmmm123
to trochę lipa ale dzięki...

Gość nastak
tak tak bóle piersi te sprawy, nudnosci jeszcze biegalam to toalety acly czas no i bole podbrzusza jak na okres i to ciagle..ciaza jak nic