Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisc

Czy możliwa jest ciąża!Bardzo prosze o rady!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bisc

przytulalismy sie codziennie przez tydzien wdni płodne,teraz zostało mi z 7-10dni do okresu,bardzo pragniemy dzieckA AZ placze ciagle tak je bardzo chce!!! zniecierpliwosci robilam ostatnio test taki co wykrywa b.wczesna ciąze!wyszła jedna kreska a pod światlem byla widoczna druga ale byla ona bezbarwna,czy ta kreska cos oznacza czy moze to byla kreska juz stworzona przez producenta tzn miejsce na kreske ozabarwieniu.... dodam ze nigdy nie zaczynały bolec mnie sutki przed okresem ale zawzse bolaly najpierw tylko piersi sutki nigdy,pozatym od tygodnia mam temperature,przez 5dni utrzymywala sie stala czyli 37 a od wczoraj jest 37.4 choc temp zawsze mialam przed okresem ale jej nie mierzylam.Pozatym wyskoczyla mi opryszzcka na wardze pare dni temu(juz jej prawie niema)i ogolnie zle sie czuje tak jakbym byla chora:( Prosze powiedzcie czy mam jakies szanse na dziecko?

Gość wiesia z płocka
od przytulania nie zachodzi sie w ciążę . :O

Gość bisc
przytulanie-seks!

jak się bardzo mocno chce to za każdym razem przed okresem można wyczytać u siebie tysiąc symptomów, ale nie ma to sensu, tylko nakręcasz się niepotrzebnie... opryszczka może być z powodu osłabienia, zmiany pogody cokolwiek najlepiej znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, hobby na którym skupisz uwagę, wtedy nie zauważysz a już będziesz w ciąży - lepsze to niż wypatrywanie bezbarwnych kresek na teście na kilka dni przed dniem spodziewanej miesiączki.... niektórym nie wychodzi pozytywny nawet po tym terminie a są w ciąży... grunt to nie robić sobie ciśnienia, im bardziej się chce tym mniej wychodzi powodzenia

Gość pacanowo moje
moim zdaniem jak się nie opanujesz i nie wyluzujesz, twoje szanse za wielkie nie są. To co opisujesz nie wskazuje na nic narazie. Jest poprostu za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzić. A opryszczka????? co to za objaw????

Gość moim zdaniem jest ze
mozesz byc w ciazy:) Trzymam kciuki za ciebie:)

7-10 dni do okresu, to jeszcze kawałek czasu, więc najlepiej za jakieś dwa tygodnie wykonaj jeszcze raz test. Temperatura wskazuje na to, że być może doszło do zapłodnienia :) Trzymam za Ciebie kciuki :) A tak swoją drogą, to rzeczywiście tak jest, że im bardziej człowiek chce, tym bardziej nie wychodzi. Ja z mężem staraliśmy się przez rok i nic, a potem \"nie staraliśmy się\", tzn. nie nakręcaliśmy się psychicznie i... zaszłam w ciążę, teraz jestem już w 25tc :)