Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walery Szpak

Ogólnopolski Spis Puszcalskich vel. Szmat

Polecane posty

Gość Walery Szpak

Macie w okolicy jakieś laski co dają dupy połowie facetów w okolicy zupełnie za darmo? Czas aby prawda wyszła na jaw! Wzór opisu szmaty: 1. Terytorium na, którym Szmata popuszcza szpary 2. Ksywka Szmaty 3. Opis wyglądu Szmaty (np. kolor włosów, sylwetka ciała, wiek, styl ubierania) 4. Opis zachowania Szmaty wobec facetów 5. Opis przypadku zeszmacenia Niech nie od dziś nie czują się bezkarne!

Gość udam ze mnie nie ma
poyebało cię na ament!:O

Gość Walery Szpak
Z tego pokroju laskami nie warto ryzykować. Szansa złapania jakiegoś syfu jest w tym przypadku bardzo duża. Poza tym nie pisałem, żeby ktoś podawał adres! Widzę, że pojawili się już oburzeni obrońcy! To znaczy, że akceptujecie takie zachowania?

Gość łołłłł
a co żadna nie chce ci dawać? czy jak, to może ja odpowiem u nas jest taka, czarna krótkie włosy,niska, brzydka z bachorem juz nawet, ale głównie to blonynki, a ty może wez zrób listę FRAJERÓW I OBLEŚNYCH SKURWIELI którzy od tych szmat biorą

Gość Walery Szpak
To też prawda, tacy kolesie nie są od nich w żaden sposób lepsi!

Gość aaaagaaaaaaa
1.Cała Polska 2.Walery Szpak 3.Walery Szpak 4.Walery Szpak 5.Walery Szpak

Gość Walery Szpak
mam nadzieje poznac jakas chocby najbardzie puszczalska do do tej pory a mam 38 lat jedyne co robie to marszcze pingwina i mam juz tego dosyc chceiałem poprostu dyskretnie wybadac co i jak moze kupie sobie jakas szpec komore i to zrobi wrazenie na jakijs szmacie i wybawi mnie od bycia prawiczkiem mam tego jusz dosc!!!!!!! od walenia konia mam juz odciski i włosy mi porosły miedzy palcami :( pomocy!!!!!!!

Gość Walery Szpak
Kolejny podszywający się pajac... Dlaczego ludzie uważają, że jak nie podobają mi się jakieś zachowania to piętnuję je a w rzeczywistości ich pożądam?? Odbierzcie to co piszę dosłownie, to tym co przychodzą takie rzeczy do głowy tak myślą w rzeczywistości... Żenada, po co miałbym kłamać na forum będąc anonimowy? Forum jest właśnie od tego, by bez krępacji pisać dokładnie co się myśli!!! Pozdrawiam zakompleksionych pajacu, których nawet na forum nie stać na szczerość!