Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczyzaluje

pocalunek z listonoszem

Polecane posty

Gość niewiemczyzaluje

mam 46 lat, jestem zadbana i atrakcyjna kobieta, z mezem mi sie troche nie uklada - to na wstepie. no i tak... przyszedl dzisiaj listonosz, nowy, mlody, przystojny... najpierw sprawy glowne, pozniej zaczelismy gadac kilka minut i nei wiem, jak to sie stalo, ale pocalowal mnie nagle, a ja oddalam mu ten pocalunek, ech... i poszedl sobie. tyle. dziwnie sie czuje:)

Gość niewiemczyzaluje
no niech ktos skomentuje, byl ktos w podobnej sytuacji?

Gość hahahahahahahaaa

Gość niewiemczyzaluje
rente to chyba dla sasiadow, aaaaaaaaaale mial fajne usta, kurde, troche mi glupio, ze tak o nim mysle...

Gość miałam kiedyś chomika

Gość niewiemczyzaluje
ale wy jestescie, kurde kurde, zadna nie miala takiej przygody? hmm... ja juz snuje w glowie przygody niczym z harlekina, ze nastepnym razem to juz na dluzej zostanie u mnie w domku:) jak myslicie, w co sie ubrac? satynowa koszulka? to dziala na mlodych facetow?

Gość to nic dziwneg0
ze Ci się z mezem nie uklada

Gość naoglądałaś sie za dużo filmów
i myślisz że jesteś jak Szapołowska i młody Olaf Lubaszenko... Dekalog - cykl poruszających nowel filmowych. Każdy z 10 filmów opowiada inną historię, intryguje i wciąga widza w życie zwykłych ludzi. Te proste impresje filmowe mogą być drogowskazem, propozycją, zagadką; nadają znaczenie naszej szarej codzienności. Historia tragicznej miłości młodego, wrażliwego chłopca (Olaf Lubaszenko) do starszej od siebie kobiety (Grażyna Szapołowska), która w cyniczny sposób próbuje mu udowodnić, że wielkie uczucia nie istnieją. On wieczorami podgląda ją przez lunetę, ona nieswiadoma tego faktu nie zasłania okien. Pewnego dnia spotykają się...

Gość naoglądałaś sie za dużo filmów
żenada facet zobaczył śliniącą się na niego podstarzałą kurę domową i pewnie w duchu się z Ciebie naśmiewa a Ty sobie wyobrażasz że taka superlaska jesteś.... faceci wyczuwają desperacje na kilometr i z niej korzystają sama się zastanów czemu z mężem się nie układa, pewnie mu się już znudziłaś albo ma kogoś

Gość niewiemczyzaluje
co ty pieprzysz, dziewczyno? nie wiesz jak wygladam, jaka jestem, wiec mnie nie obrazaj, o to pewnie ty jestes mloda, ale niestety zaniedbana i brzydka cipka:) wiesz... gdyby ten listonosz mial do wyboru mnie albo ciebie, to wybralby mnie, dlatego tymi chamskimi uwagami probujesz rozladowac swoja frustracje.. tak mi przyyyykro, ze ci w zyciu nie wychodzi:)