Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wincentaura

Zapalenie Pęcherza Po Stosunkach

Polecane posty

Gość wincentaura

Bardzo często po stosunku mam zapalenie pęcherza. czy ktos zna na to jakąs metode

Gość brunetka_84
Tez mi sie to zdazylo, pobieglam zaraz do lekarza ktory mi t o wszystko bardzo ladnie wytlumaczyl i zalecil pic duzo wody przed stosunkiem. No i najlepiej uzywac kondomow.

Gość wincentaura
Mi sie zdarza bardzo często. Zawsze piję dużo wody przed i po stosunku i zawsze uzywam kondomów , jednak to nie wystarcza

Gość brunetka_84
To idz do lekarza, mi np zdarza sie bardzo czesto grzybica pochwy, mimo ze jestem bardzo higieniczna! Niestety kazdy organizm jest inny a bakterie zyja wsrod nas i sa w nas. Trudno powiedziec czemu masz je tak czesto ale sama to mialam i strasznie nieprzyjemna sprawa wiec moim zdaniem pomoc specjalisty bedzie bardzo cenna

Gość wincentaura
poprzedni lekarz poradzi l mi abym duzo piła i duzo sikała po stosunku , jednak to nie pomogło. Nawet często piłam piwo po aby wi ecej sikac i tez nic. Teraz byłam u innego spytałam jej jak temu zaponiega , to kazał mi pic duzo wody i uzywac laktacydu. Duzo wody zawsze piłam , ale zobaczymy , czy laktacyd pomoze

Gość mam problem niestety
a czym to zapalenie sie objawia?czy twój mocz brzydko pachnie?

Gość wincentaura
mocz pachnie normalnie zapalenie obiawia sie częstym parciem na mocz , często bolesnym. bólem podczas oddawania moczu , a czasem nawet gorączką

Gość Zakładając konto na NK
Urosept zawsze po stosunku, albo jakiś preparat z żurawiną.

Gość mam problem niestety
hm... ja mma problem ale chyba innego typu bo mój mocz piekielnie śmierdzi ... pedze do apteki po pracy , moze coś na to kupie

Gość fcghxgnvb
a co ma wspólnego pęcherz moczowy ze stosunkiem? chłop w cewkę moczową Cię bzyka?

Gość wincentaura
cewka moczowa znajduje sie blisko pochwy. Niby w cewkę nie wali ale u kobiet czesto zapalenie pęcherz następuje po stosunku. U mnie objawy występuja zazwyczaj na następny dzien. A jak tą zurawinkę stosujesz?

Gość wincentaura
jeszcze jakies sugestie? Uroseotu po tez próbowałam , ale nie działał musze tą zurawine spróbowac

Gość blackcat
mi laktacyd pomógł

Gość wincentaura
stosuje laktacyd i zurawine zobaczymy czy pomoze

Gość ale może to też mieć
podłoże psychiczne i świadczyć o nieakceptowaniu, bardzo głęboko w podświadomości, partnera - zwłaszcza, jeśli zdarza się często. Rada na "teraz" - zaraz po stosunku zażyj rutinoscorbin lub wit. c i idz się wysikać. W ogóle dużo wit. c łykaj, jedz cytrusy - żeby zakwasić środowisko.

Gość kosmetyczka21
ważne jest wysiusianie sie ale też podmycie !! i troszkę delikatniejszy sex

Gość wincentaura
Więc ostatnio aby zapobiec nawrotom infekcji "przed" myję się laktacydem a "po" stosuje zurwaine. Na razie pomaga Tylko czy to oznacza , ze juz nie bede mogła sobie pozwolic na spontaniczne "przytulanki"?