Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ... 17

nie wiem co sie dzieje .... poradzcie coś ...

Polecane posty

Gość ona ... 17

witam. mam 17 lat,. od 3 lat miałam bardzo bolesne i nieregularne miesiaczki. 1 dnia nie miogłam wytrzymac z bolu. była dosc obfite i trwaly ok 5 dni. od 2 miesiecy mam dziwne miesiaczki. tak mi sie wydaje,ze to jest dziwne. gdy dostałam dwa miesiace temu okres nie bolal mnie brzuch tak bardzo ...tylko troche. okres byl mniej obfity, spojnie sobie lecial przez 6 dni... koledjny dostalam po 25 dniach , byl rowniez malo obfity i trwal 6 dni. troche bolal mnie brzuch. a teraz jestem w 28 dniu i okres powinien juz dzisiaj byc , jednak go nie ma. mam bole brzucha i takie wrazenie,ze lada dzien sie pojawi jednak denerwuje mnie to,ze w ciagu ostatnich miesiecy tak to sie zmienilo. co sie dzieje? czy to regulacja okresu? starsza siostra mi powiedziala,ze sie reguluje i teraz bedzie juz po 3 latach regularny, nie bedzie tak bolalo i bedzie w koncu normalny to prawda? martwię się.... prosze o rady ... :(

Gość ona ... 17
ale chciałabym sie poradzic. czy tak naprawde reguluje sie okres? powiedzcie cos, jestescie starsze, przechodzilyscie to ....

Gość te verde unplugged reedition
u kazdego jest inaczej. idz do lekarza

Gość ona ... 17
ale sadzicie,ze to cos powaznego czy raczeju nie?

Gość te verde unplugged reedition
nie widze powodow do wiekszych obaw, ale jesli Ty sie martwisz, idz do ginekologa, on nie gryzie, a takie zmiany moga o czyms swiadczyc a co do regulowania - niktore dziewczyny potrafia przewidzec okres co do godziny, ja mialm kilkudniowe roznice miedzy cyklami [przez wiele lat, dopoki nie zaczelam brac tabletek]