Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stara nie młoda

starość nie radość,młodość nie wieczność

Polecane posty

Gość nie stara nie młoda

Jaki zabieg kosmetyczny popraweiający cerę polecacie paniom po czterdziestce?Jak zatuszować niedoskonałości cery?Czy ktoś zna sposób na ciemne obwódki wokół oczu?

Gość polecam taki
mikrodermabrazja, kilka zabiegów odmładza o 10 lat korektor pod oczy , bo nie ma innego sposobu

Gość oprócz tego
dobra jest też mezoterapia, ostrzykiwanie kwasem hialuronowym

Gość ciemne obwódki wokół oczu
- świadczą o zakwaszeniu organizmu - zmień dietę, lub zastosuj "Proszek zasadowy"

Gość nie stara nie młoda
ćo to jest ten proszek zasadowy i jak go sie stosuje?Jakie inne objawy swiadczą o zakwaszeniu organizmu?

Gość nie stara nie młoda
Przepraszm za literówkę-miało być Co....

Gość nie stara nie młoda
Proszę odezwijcie się:)

Gość masz google
ja też mam takie obwódki, badałam mocz, nerki, tarczycę, morfologia krwi i wszystkie wyniki w normie, więc taka moja uroda, polecam korektor Cleanic

Gość nie stara nie młoda
Dzięki kobietki.Znalazłam trochę wiadomości na temat zakwaszenia organizmu i proszku zasadowego.Myśle,że spróbuję. Uprzedziłaś moje pytanie o korektor,więc pozostaje mi tylko podziękować.

Starość nie radość, śmierć nie wesele. Ale Ty jesteś jeszcze młoda, co pomoże na zmarszczki to za bardzo nie wiem, ja mam problem z tradzikiem. Ale słyszałam, że miód podgrzany chilę nad palnikiem nałożóny na twarz działa cuda, bardzo nawilża. Jest jeszcze taka maseczka z Soraji - efekt mikrodermabrazji na noc. No i chyba dobry makijaż też jest ważny. W Dzień Dobry tvn mówili, że dojżałe kobiety powinny uzywać podkładu troszeczkę jaśniejszego od koloru cery i uzywac jasnego różu na policzki i na powieki zamiast cienia i mocne usta.

Starość nie radość, śmierć nie wesele. Ale Ty jesteś jeszcze młoda, co pomoże na zmarszczki to za bardzo nie wiem, ja mam problem z tradzikiem. Ale słyszałam, że miód podgrzany chilę nad palnikiem nałożóny na twarz działa cuda, bardzo nawilża. Jest jeszcze taka maseczka z Soraji - efekt mikrodermabrazji na noc. No i chyba dobry makijaż też jest ważny. W Dzień Dobry tvn mówili, że dojżałe kobiety powinny uzywać podkładu troszeczkę jaśniejszego od koloru cery i uzywac jasnego różu na policzki i na powieki zamiast cienia i mocne usta.

Gość nie stara nie młoda
No super.Każda ma jakies sposoby.Warto się nimi podzielić z innymi.Co do cimnych obwódek,to ja miałam je zawsze,ale teraz są bardziej widoczne.