Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

Jak sie opalacie na solarium?????

Polecane posty

jak sie opalacie na solarium? No własnie, bo ja byłam opaliłam sie...ba., jestem czerwona jak rak tylko na piersiach brzuchu buzi ramionach i troche nogi i oczywiscie plecy i tyłek...po bokach jestem blada.....przeciez tak nie powinno byc, w kabinie swieci do okoła i sie człowiek powinien równomiernie opalic a tu co? Czy leżycie na boku? Czy zawsze was równomiernie opali?

Opalenizna rozłoży się równomiernie po zbrązowieniu ciała. Przynajmniej ja tak mam. Ty na solarke chodzić? Wystaw ciałko na słoneczko :). U mnie już pierwsze 2 opalanka zaliczone ;].

to było moje drugie opalanie na solarium hehee, chce ladniej wyglądac ale oczywiscie nie jak spalona;/ teraz przywzyczaje sobie skóre a oczywiscie bede juz potem opalac sie na słoneczku....tylko martwi mnie kurcze to ze jestem tak opalona po dwóch stronach a po bokach nic...:(

Przesadziłaś...jak na drugi raz to najlepiej wziąć sobie 6 minut...ja jestem już stałym bywalcem solarium (oczywiście z umiarem) i chodzę na 15 min. Opalam się ładnie -równo i na brązowo.:) Nie warto przesadzać...nieładnie wygląda czerwona skóra, która potem się łuszczy...

leze oczywiscie na plecach rece po bokach ale zostawiam przestrzen, potem na brzuszku i tak samo rece albo po bokach albo ku górze , zostawiam wolną przestrzen, za drugim razem byłam na 8 minut, ja zawsze opalam sie na czerwono nie wiem co moge zrobic by opalenizna od razu była brązowa:( Zamierzam sie ładnie opalic a dla podtrzymania efektu chce chodzic raz na dwa tygodnie na 5 minut, mnie to wystarczy, tylko ta bladosc po bokach mnie wkurza moze robie cos nie tak? a co mam zrobic by opaklac sie od razu na brązowo?:(

Raczej nie zmienisz tego, że najpierw opalasz się na czerwono, większość ludzi tak właśnie się opala. Mi po jakichś kilku dniach opalenizna z czerwonego przechodzi w brąz. W salonie, tam gdzie chodzisz, powinny być do kupienia różne kremy, które niby dają od razu brązową opalenizne, ja nigdy ich nie używałam i nie zamierzam. Moim zdaniem powinnaś poczekać troszke, opalenizna stanie się brązowa i ładnie się rozłoży po ciele.

Mam nadzieje że tak własnie bedzie:) Ale na szczescie nie jest to aż tak rażaca czerwien na buzi ujdzie:) Smaruje sie co chwile kremikiem zeby mi skóra szybciej zrbązowiała i nie schodziła -taki z ziaji z beta karotenem:) dziekuje bardzo za odpowiedzi, Moze z czasem bedzie mnie juz równomiernie-łapało-:)

Gość Wiolata

ja lubię się opalać na stojąco, a że w Solarium Hawana jest taki sprzęt to korzystam i mam wrażenie, że wtedy opalenizna wygląda bardziej naturalnie