Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia_Słoneczko

cd. 2 kreski na tescie ciazowym - ciąża ??

Polecane posty

Gość Monia_Słoneczko

Witam. Wczoraj założyłam posta z pytaniem czy 2 kreski na tescie ciazowym zawsze pokazuja prawde. Ostatnio zrobilam go i wykrylo 2 kreski. Dzis zrobilam kolejny. Pisalo na nim, ze wynik nalezy odczytac do 5 minut bo potem test jest juz nie wazny,poniewaz zachodza w nim rozne reakcje chemiczne. Mi wykrylo 2 kreski do 5 minut a gdy spojrzalam na niego za jakies 10 min to ta druga kreska znikala. Wiec jestem w ciazy czy nie ? Juz sama nie wiem co myslec. Masakra. Pomozcie, prosze...

jestes:) ale dla pewnosci idz do ginekologa bo ciaza moze byc zagrozona ja tak mialam

Gość Monia_Słoneczko
Mama Blanki -> napewno jestem ?? dodam, ze test robilam jakas godz temu, a nie rano tak jak mowia, ze jest najlepiej. poprzedni test robilam poznym wieczorem, ale mimo tego 2 kreski byly... jestem w szoku....

Gość Monia_Słoneczko
poza tym okres mi sie spoznia juz 9 dzien. mam rozne objawy, ktore wroza ciaze... chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie pojscie do ginekologa i wtedy bede pewna na 100 % czy bede mama...

ja tez robilam popoludniem to wsumie nie ma znaczenia bo jesli jestes w ciazt to wykryje to o kazdej poze, a bola Cie piersi?? najlepiej jak pojdziesz do lekarza i rozwiejesz swoje watpliwosci, przy okazji Cie zbada i bedziesz wiedziec na 100%

Gość Monia_Słoneczko
ostatnio zauwazylam, ze piersi mi sie powiekszyly i bola... zdziwilo mnie to, nawet bardzo... musze wziac sie w garsc i z chlopakiem isc do ginekologa.... choc to nie jest odpowiedni czas na dziecko, no ale coz, jesli bedzie to bedzie. ono nie jest niczemu winne, a ja bede je kochac pomimo wszystko :)

Gość Monia_Słoneczko
hmm.. ale ta druga kreska byla mniej widoczna. trzeba bylo sie naprawde dobrze przyjzec, by ja dostrzec. po kilku minutach jak zaczela znikac to tylko gdy test dalam pod swiatlo to bylo widac taka malenka kreske... ona tez moze oznaczac ciaze ?

trudno powiedziec nie koniecznie to moze byc ciaza moze to byc jak to sie mowi wariacja hormonow tak jak napislam idz do lekarza bo jeli ciaza jest zagrozona lepiej zeby lekarz szybko podjol leczenie:)

Gość Monia_Słoneczko
dzięki za pomoc i rady... :*