Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszanelka

1 osobowe wakacje.

Polecane posty

Gość kokoszanelka

Macie jakieś pomysly na samotne wakacje? Nie mam za dużo kasy na zagraniczne wakacje z biurem podróży, a chciałabym wyjechać na tydzień na urlop w czerwcu. Powiedzmy 1200 zł. na to mogę przeznaczyć. Pokoje 1 osobowe raczej w Polsce nie są częstym zjawiskiem, a jak już coś to za solidną dopłatą. Może ktoś mi coś poradzi.

Gość a ja musze czekaac do piątku
Wyjedź z niemieckim biurem podróży.

Gość kokoszanelka
A dlaczego z niemieckim? I niby jak to załatwić ?

Gość nockakocka
za 1200zł spokojnie możesz znaleźć w biurze podróży jakąś wycieczkę nawet zagraniczną gdzieś niedaleko np Praga czeska, Lwów.... a w Polsce to wszędzie znajdziesz wypoczynek, zalezy czy to ma byc morze czy góry, kwater pełno

Gość nockakocka
w Polsce na pewno znajdziesz pokój w czerwcu zalezy też na czym Ci zależy, standart, bo jeśli ma to być hotel kilku gwiazdkowy to na pewno nie starczy ale na zwykłą prywatną kwaterę starczy skąd jesteś to może doradzę, dużo jeżdżę

Gość tłuczek do miensa
pojedż na wakacje z jogą, sa tygodniowe kursy i wszysyc przyjeżdżaja sami, rzadko w parach. np. joga żoliborz- zobacz na stronie organizują- Wiktor Morgulec i justyna Wojciechowska

Gość kokoszanelka
Mieszkam na śląsku i nie chodzi mi o pokoje w super standardzie. Kwatery jak najbardziej ale wlaściciele kwater nie mają 1 osobowych pokoi. Morze, góry, obojętnie, może jakieś jezioro, byle nie Tatry i Zakopane. Doradź jeśli możesz.

za 700zł można spokojnie w pojedynkę wyjechac z biurem podrózy Fun club do Grecji, cHorwacji. tanie wycieczki autokarowe, na 2 tygodnie. idz tam śmiało

Gość kokoszanelka
desperatko dzięki. Zaraz sprawdzę ich stronę internetową, jeśli mają.

Gość kokoszanelka
No i kicha trochę bo nie mam paszportu. A wyrobienie nowego podwyższa koszty o ok. 160 zł.

zakwaterowanie możesz załatwić w jakimś hostelu. będzie o wiele taniej jeśli wybierzesz pokój z innymi gośćmi ale to w większych miastach

Gość kokoszanelka
Nie dla mnie hostele. Nie czułabym się swobodnie z innymi w pokoju. Dzika jestem trochę. Poza tym potrzebuję takiej samotni czasem, więc odpada. ps. fajna stopka, też lubię Maleńczuka.

Gość kokoszanelka
up up up czy jak wy to tu podnosicie;-)

Gość kokoszanelka
mieszczę się w średniej 32.:-)

Gość wituś-sprytuś
ja chętnie z Tobą pojadę

Gość kokoszanelka
wituś - sprytuś to co proponujesz? Jak taki spryciarz jesteś to dawaj fajne pomysly.

to ma byc 1300 z wydatkami czy w tej kwocie chcesz sie zamknąć? Jesli z opłatami to na 13 maja masz lasta do Turcji do pokoju SGL za 1299 zł, na lotnisku płacisz za wizę 10 GBP bierzesz dodatkowo jakies 100$ i nic nie robisz. Masz plaze i all incl i jest super.

i takie lasty wypuszczaja co tydzien koło wtorku na wylot za tydzień w środe. Warto pomyslec. A z kims to zapłaciłabysjuz nawet od 760-1200 zł, np na dzisiejszy wylot byl 5* hotel za 1200.

Gość maturka4
Bez problemu w czerwcu dostaniesz kwaterę w każdym wczasowisku nad polskim morzem. Cena 20-35 zł/dobę. Nawet jak w założeniu pokój ma dwa posłania, przed sezonem wolą wynająć jednej osobie, niż wcale. Popatrz sobie Świnoujście. Możesz przy okazji zwiedzić 3 urokliwe nadmorskie miasteczka niemieckie. Za 10 zł bilet autobusowy całodzienny

Gość kokoszanelka
Pariss dzięki za info:-) ale jak możesz mi wyjaśnić co to wszystko znaczy? pokój SGL, 10 GBP? I na ile ta Turcja? Tydzień?

10 GBP to 10 funtów angielskich , a SGL to pokoj singiel czyli jednoosobowy. wejdz tutaj na ta strone. Kliknij w last minute i w Marmaris 13.05. wyskocza ceny z hotelami. Jesli jedziesz sama to patrz na jednoosobowy jesli z kims to patrz na cene DBL (pokoj 2 osobowy) masz tez GTI: http://www.gti-travel.pl/ ale oni maja spore opłaty do Singla.

aha all inclusive to masz sniadania, obiady, kolacje i drinki lokalne czyli piwo, wodka, cola, sprite, tonik, gin, raki wódka (anyżówka) . Caly dzien od rana do 23.00. Do plazy 100 m.

Gość kokoszanelka
Pariss nie wpisałaś mi tej strony. Kuszące to bardzo.

Gość kokoszanelka
A może Paryż na tydzień? Czy był ktoś z Was na takiej wycieczce?

Gość trakktaa
bylam kilka lat temu, zwiedzanie od switu do nocy, super kiedyś tam wrócę z moją drugą połówką Paryż wart mszy :D

Gość kokoszanelka
a drogo takie wycieczki wychodzą? Pytam o te dodatkowe bilety wstępu.

Jedź do Gołdapi, miasteczko na mazurach, ja wypocząlem nad jeziorkiem 9 dni, za 25 zeta od nocki, z tym ze jedzonko we własnym zakresie, ale tak mi si enie chcialo jesc ze duze chipsy mordowałem 3 dni dodam ze warunki jak w przecietnym motelu i pokój niby 3 osobowy ale cały masz dla siebie