Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbfgfgfgfg

PISAŁAM RANO DO WAS!CHŁOPAK JUZ BYŁ U LEKARZA !PATRZCIE CO MU POWIEDZIAŁ!

Polecane posty

Gość bbfgfgfgfg

OTO WIADOMOSC KTÓRĄ RANO WYSŁĄLAM TUTAJ :A PONIZEJ TO CO POWIEDZIAŁLEKARZ ZAMIESZCZAM : chodzi o to zeCHŁOPAKA boli tak od dwóch tygodni jakoś udo ..to znaczy to nawet nie jest ból wg niego tylko odczuwa nastepujace objawy : takie mrowienie uda i sciąganie go jakby twardnienie I DRĘTWIENIE ..nie umie nawet tego dobrze wytłumaczyć ale caly czas to odczuwa i najgorzej w nocy jest jak sie chce przekręcić albo cos ..w dzień jak chodzi to juz jest lepiej ..boje sie bardzo ze to cos złego czy spotkał sie ktos z was z takimi objawami ? dodam ze boli go tylko jedno udo a nie dwa..CO TO MOZE BYĆ ? KAZDA Z WAS STAWIALA TAK JAK JA NA ZAKRZEPICE ..I POSZEDŁDO LEKARZA PRYWATNIE I LEKARZ OD NACZYŃ SPECJALISTA POWIEDZIAŁ MU ZE TO NIC Z NACZYNIAMI ITD ..ALE PODEJRZEWA DYSKOPATIE ALBO REUMATYCZNE SPRAWY .. jestem w szoku ...ma krzywy kregosłup i skolioze ale ze udo od tego nawet moze boleć to sie dziwie.. CZY WG WAS TA DYSKOPATIA JEST GROZNA?

Gość gwiazdeczka 555
jest to uszkodzenie jakiegos odcinka kregoslupa, moj dziadek to mial i musial sie leczyc, bo jezeli Twoj chlopak nie bedzie tego leczyl to moze za 10 lat skonczyc na wozku inwalidzkim..............no niestety, tak to wygląda.

Gość hjhjhjh
rany !! mylna diagnoza z ta dyskopatią .to jest reumatyka..

Gość Karraaammmbbbaaa
Moj tata ma dykopatie i tez mu tak noga dretwieje i boli, ze czasem nei moze isc... Ja niestety odziedziczylam po nim problemy z kregoslupem a mam dpoeir 21 lat :(

Gość Karraaammmbbbaaa
Teraz znajdzcie dobrego fizjoterapeute, ktory bedzie robil masaze, stwierdzi czy kregi są w porzadku czy poprzestawiane i bedzie masował i leczyl. Operacja to ostatecznosc. Przede wszystkim amsaze i cwiczenia na wzmocnienie kręgoslupa. Czy chlopak skarzyl sie na ból pleców?

Gość ejjfghhghghghghg
FIOŁKOWA NIE WEJDE NA BANK NA TEN LINK I PRZESTRZEGAM KAZDEGO. TO REKLAMA NA BANK WIEC NICI Z PODSTĘPU SIEROTKO..JUZ SIE NIKT NA TO NIE NABIERA!