Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papuszka nierozłączka17

Jakie macie kompleksy????

Polecane posty

Gość ratunku1231
zamówiłam ksiąszkę z metnis.pl i nie doszła :(

nie jestescie chudzi! napewno nie!:P wymyslacie...-.-

Gość joł joł joł
ej bo wy tu o tuszach a to o kompleksach ma być 😭

Gość malasmutna
no ale białko w proszku??? ktos mi kazal pic kurze surowe... dziekuje bardzo, nie skorzystam

tusz to sposob na odciagniecie sie od kompleksow...mysle ze tu pasuje:P wyproboje te tusze co podalas malasmutna, wyproboje:D ok. koniec o tuszach

Gość niezdecydowalapinda
dziekuje joł joł za taką troskę: ) już się nad tym zastanawiałam... jak będę przy kasie może z tego skorzystam

Gość smutny i zdolowany
A jak to ma byc z tym bialkiem? Tak sobie po prostu kupic jakies i pic ja nie mam czasu chodzic na silownie :(

Gość joł joł joł
caarel to wypróbuj Yves Rocher Ultra Volume, jest zajebisty ;)

Gość cream w pomarańczy
ja jestm z wyglądu zadowolony poza tym ze 5 kg brakuje 😭

Gość malasmutna
dobra nie piszmy o tuszach bo nas zbluzgają :) moim kompleksem jest tez dosc ciemne owlosienie na rękach. koszmar

Gość tadeusz wajche przełóż
tak w proszku, odżywki do ćwiczeń, serwatka czy jakoś tak się to nazywa

JAK TO NIE MASZ CZASU CHODZIC NA SILOWNIE?? co za bzdura...jakbym byla gruba, to napewno znalazlabym czas zeby cwiczyc i polepszyc figure...jestes leniem!

malasmutna! tez mam dosc ciemne wlosy na rekach;/ chociaz nie jest to moim kompleksem na szczescie:D a mam cholera blond wlosy!:D ej czy my nie jestesmy blizniaczkami?:P

Gość fujak
mała smutna - też mam ten problem i kupiłam rozjaśniacz do włosów i sobie je nim posmarowalam ; ) i jestem bardzo zadowolona. Mam ładne jasne włoski

ej moja kolezanka to w ogole wlosy na przedramieniach goli:P

Gość tadeusz wajche przełóż
rozpuszczasz w mleku albo wodzie i pijesz 2 razy dziennie czy jak tam zalecają i jak chcesz to ćwiczysz a jak nie to tez zgrubniesz ale w dupie albo bębnie

Gość joł joł joł
jak macie włosy nie tam gdzie trzeba to polecam telocapil - moze efekt nie jest spektakularny, ale DZIAŁA. skutecznie!

Gość malasmutna
ja jestem brunetką. Moze nie jest to az taki ogromny kompleks, ale wstydze sie tego. Napewno nie bede ich golic bo to tylko pogorszy sprawe. A woda utleniona daje jakis efekt? musze z tym rozjasniaczem sprubowac

Gość smutny i zdolowany
Bo to trzeba regularnie i pilnowac tego tak z doskoku to bym mogl chodzic ale to nie da efektow.

Dobra, dzieki za gadke. Spadam sie uczyc na WOS:(

Gość fujak
kupiłam sobie jakiś rozjaśniacz do pasemek. Trochę szczypało, ale chcę chodzić w krotkich rekawkach i pokazać ręce - to pocierpialam trochę.

Gość joł joł joł
a tych odzywek to mu nie proponujcie bo tym sobie tylko krzywde moze zrobic ja proponuje wizyte u dietetyka albo u endokrynologa, niedowaga moze wynikac z zaburzen hormonalnych

Gość malasmutna
no ja tez spadam sie kuc na wos bo mam sprjutro :) jaki smieszny zbieg okolicznosci

Gość joł joł joł
ja też spadam coś zjeść, co bym nie schudła broń boże :P

Gość fujak
joł joł joł nie wiedziałam, że coś takiego jest! ile ja mam włosów ciemnych! jest tam napisane, ze trzeba to stosować dłuższy czas. Czy jak się skończy kurację to włosy wracają do poprzedniego stanu???

Gość cream w pomarańczy
ja pracuje nad wagą :) idzie to powoli ale idzie jak bede miał 82-83 kg to bede zadowolony :)

Gość joł joł joł
wiesz... ja to ciagle stosuję... jezeli niszczy mieszki włosowe, to nie powinny wracac do poprzedniego stanu ten telocapil mozna dodac do zyklego balsamu ale prostego, o jak najprostszym skladzie, nie tak zadne wydziwione w sumie nie wychodzi to drogo

Gość fujak
no właśnie niedrogo! - skoro tak piszesz to będzie to mój najwazniejszy kosmetyk zaraz po etiaxilu. Ozłociłabym tego, kto to wymyślił. Gdzie można kupić telocapil poza netem? Czy w aptece? A może jakichś zielarsko-"naturalnych"?

Gość joł joł joł
ja kupiłam na mazidłach... nigdy nie pytalam nigdzie indziej wyliczyłam sobie ile mam dolać do swojego balsamu, pamiętaj, żeby się nie utleniło i trzeba trzymać w ciemnym i żeby nie było za gorące od razu Ci napisze - nie spodziewaj się niewiadomo jakich spektakularnych i natychmiastowych efektów, że dwa razy sie posmarujesz i bedziesz gładka jak - nie przymierzajac - pupcia niemowlaka... ale efekt jest, to fakt, widac... takze wiem, ze dziala, wiec moge polecic