Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papuszka nierozłączka17

Jakie macie kompleksy????

Polecane posty

Gość fujak
dziękuję Ci joł joł : *

Gość oj mam sporo a najwieksze dwa
ale dochodze do wniosku ze widze je tylko ja jedna :)...inni ich nie widza...wiec dochodze do wniosku ze nie warto o nich gadac, bo one bardziej sa w mojej glowie niz faktycznie sa.

Gość joł joł joł
a ten etiaxil to taki skuteczny? ja uzywalam pare razy dricloru i byl przegenialny! ale swedziało jak cholera.. :(

Gość joł joł joł
@oj mam sporo a najwieksze dwa a może się jednak "pochwalisz", co? my tu wszystkie tak szczerze... ;) @fujak dzisiaj już mój drugi dobry uczynek ;)

Gość fff5555555
blada cera skrzywiony kregoslup kompleks nizszosci za jasna oprawa oczu tradziki na plecach reszta ok

Gość fujak
joł joł - jest tani (13-18zł). Etiaxil - na mnie nie zadziałał a kosztuje pod 60zł. W ogole po antidralu się nie pocę. Cała podstawówka i gimnazjum miałam kompleksy az na ksiezyc. Jeszcze nie zdazylam wyjsc rano z domu i juz wielkie plamy pod pachami : ( Gdzieś przeczytalam o tym i sprobowalam. Pomógł. 3 noce pod rząd stosowania i póżniej w miare potrzeb. Ważne zeby smarować na noc. Mnie też piecze ale po depilacji. Więc zeby nie piekło odkłądam depilację na 3 dni i wtedy nic nie piecze. Jest super. Ani kropli potu. NIC !

Gość fff5555555
aha i musze przyznac ze zrobilo mi sie lekkie sadelko :o

Gość joł joł joł
na jasna oprawe to henne mozesz sobie robic :) nic nie szkodzi (no, chyba ze dostaniesz uczulenie) a moze pomoc na tradzik to do dermatologa jest wiele naturalnych metod ja chyba sobie na swoje problemy ze skorą kupię KAILAS ponoc bardzo skuteczny

Gość oj mam sporo a najwieksze dwa
joł joł joł :)...wiesz co..moze i nawet bym sie pochwalila, tylko ze jak zaczne sie nad saba uzalac..to zlapie dola, a dzisiaj mialam fajny dzien i niech mi tak zostanie do jutra :).

Gość fujak
no i koniec z poplamionymi bluzkami i z białymi plamami na ciemnych rzeczach i białbymi zwałkowanymi pozostałosciami dezodorantow pod pachami w lecie : ) i kazdy kolor bluzki moge ubrac.. Na seledynowym najmniejsza plamke bylo widac : )

Gość fujak
joł joł jakie problemy ze skora?

Gość joł joł joł
a zdarzy sie, ze wyskoczy mi coś tu i tam... ale ja tak mialam zawsze, takie to raczej alergiczne :O ogolnie mysle, ze powinnam isc na jakis glebszy peeling a te plamy od antyperpirantow na bluzce czesto mialam.. w okresie dojrzewania jest tak czesto, ze sie czlowiek poci bardziej - to było straszne :O pare razy sie bluzke założyło i zaraz - ja nie wiem antyperspirant z potem tak jakos dzialaja... i plamy robią na bluzkach

Gość wi-olka ty chuda...
ciekawe z ktorej strony... szczupła- tak... ale nie chuda...

Gość w gore bo ciekawe

Gość ten sam co kiedyś
Mam brzydką wargę i duzy nos a poza tym nieładny usmiech.To na tyle:D

Gość 182
mam twarz nieprzystosowaną do uśmiechu. dlatego wiecznie chodzę ponura, bo jak się uśmiechnę to ludzie się o własne nogi zabijają :o chyba sobie przeszczep ryja zrobię.

Gość ten sam co kiedyś
Ja sie z Toba umowie 182 zapraszam na kawę :D

może to głupie, ale cały czas mam straszny kompleks na punkcie tego, że jestem za głupi. Tylko taki i tylko na tym się skupiam. I nie mogę nic na to poradzić :/

Gość 182
ten sam co kiedyś 🖐️ nie wiem czy ludzkość to przetrwa :D