Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Jedna ...

Obrączki

Polecane posty

Gość Taka Jedna ...

Obrączki już zamówione :) Ślub w lipcu :) :) Powiem Wam, że ciesze się :) A obrączki takie: http://jubiler.h2.pl/grun/obraczka,nr,38.html

Gość tina tina
zalezy kto o czym marzy, dla mnie obraczka \"dla Niej\" nie różni sie od pierścionka - a chyba powinna.

Dziewczyny dajcie juz spokój z tą krytyką naprawdę. nie ma sikuenki i nie ma obrączki, której któraś by tu nie pokazała a nie została zjechana.

Gość Taka Jedna ...
Różni się i to bardzo jak niektórzy nie widzą tej różnicy to cóż... Trzeba wiedziec jak wygląda obrączka a jak pierścionek :P

mnie sie np bardzo podoba :) osobiscie chyba wolalabym \"obraczke dla niej\" bez kamyczkow (ale chyba glownie ze wzgledu na cene :P) ale model sliczny :)

Gość Taka Jedna ...
Bardzo chciałam kamyczki :) albo jeden albo trzy :) Wybrałam trzy bo jest to moja szczęsliwa liczba :) A różnica w cenie też nie była duża :)

Gość liturgia
ladne obraczki, ale tez wolalabym bez brylancikow. za to bardzo mi sie podoba to matowane zloto. kiedys koniecznie chcialam platynowe obraczki, ale im starsza sie robie tym bardziej zlote mi sie podobaja. niezly wybor, gratulacje

Gość tina tina
pierścionek ma oczka a obrączka jest obrączką gdy oczek nie ma. ktoś wpadł na idiotyczny pomysł zrobienia brylancików w obrączce - dla mnie idiotyzm. Nikt poza Wami i ludźmi którzy Was znają raczej się nie domyśli że jesteś mężatką, raczej że jesteś zaręczona.

Gość motylek_85
Co wy gadacie... teraz jest tyle różnych "fikuśnych" obrączek, że nie jest już normą, iż tylko zwykłe: wypukłe, złote obraczki - oznaczają małżeństwo. Mi osobiście te obrączki bardzo się podobają noi gratuluje ;)

Gość tina tina
ja nie mówię o grawerach czy innych fikuśnych strojeniach, czy wypukłościach - (bo obrączki są różne), tylko o OCZKACH

bardzo ładne obrączki :) my swoje dziś odbieramy .... i już jestem ciekawa jak wyszły.

Tina-nieprawda ze tylko gladka obraczka wyglada na malzenska-oczka w obraczce wygladaja rownie ladnie i wcale nie jak zwykly pierscionek chyba ze wlasnie taki masz i tak ci sie kojarzy.dla mnie pierscinek zareczynowy ma zupelnie inny wyglad a i obraczka skoro szeroka to moze byc malzenska nawet jesli na okolo sa same kamyki!zreszta nawet jesli masz jakies obiekcje co do wygladu to niewazne co inni pomysla wazne ze ty wiesz ze to twoja obraczka! autorko-twoja obraczka wyglada jak najbardziej na obraczke malzenska i nie przejmuj sie opiniami innych-najwazniejsze ze tobie sie podoba. fakt nie kazdemu podobaja sie zdobienia w obraczkach ale to nie powod by nazywac taka obraczke niemalzenska! ja sama wybralam i mam model ktory ma 9 malusich diamencikow,na zdj nie wyglada nawet w polowie tak pieknie jak na palcu:)i wyglada w 100% jak malzenska obraczka bo wlasnie taka jest! http://sklep.bizuteriagorecki.pl/ob18-p-242.html

Taka jedna, my też mamy zamówione obrączki z tej firmy:) Wasze są bardzo ładne:) i moja będzie miała jeszcze więcej kamieni, obrączki są dla nas, a co mnie obchodzi ze nikt np nie będzie wiedział, że to są obrączki... czy ja biorę ślub na pokaz? żeby każdemu obrączką przed nosem świecić?! śmieszne to jakieś... mamy takie, nie wiem czy link wchodzi... http://jubiler.h2.pl/grun/obraczka,nr,211.html

nie wchodzi, ale jak ktoś jest ciekawy to może zmienić w linku takiej jednej nr obrączek na 211... nasze to już w ogóle do obrączek nie podobne..ale śmiało, krytykujcie he he:)

dagaa mi 211 wyskoczyly zlote bez kamieni....:O

dagaaa zajebiste bardzo mi sie podobaja,troszke podobne do moich-no niecalkiem ale zalatuja na ten styl.Piekne:) zupelnie w moim stylu!

Gepi - no ja tez wolę klasyczne, ale "WOLĘ" w sensie na swoim palcu, a nie na zasadzie wciskania innym, że takie są piękniejsze, ważniejsze itd. i powiem Ci, że PIĘKNE są te Twoje :)

Gość Taka Jedna ...
dagaa jak ktoś chciałby zobaczyć to tu Wasze obrączki :) http://tnij.org/obraczki211 :) Bardzo ładne :) Bardzo mi się podobają :) gepi Wasze również są prześliczne :) :) Heh no dziwne i zarazem jest dla mnie to, że takie obrączki czy tez takie jak moje dla niektórych nie wyglądają jak obrączki... Pierścionek zaręczynowy jak dla mnie wygląda zupełnie inaczej :) I dokładnie ślub jest dla Nas a nie na pokaz :P Ale są gusta i guściki.... Jednym się podobają a innym nie :) :) :)

:) my mierzylimy tez klasyczne ale te nam na palcu najbardziej pasowaly... i za miesiac je odbieramy:)

Gość Taka Jedna ...
Ja tak samo za miesiąc :) :) :) :D

Gość Taka Jedna ...
A gdzie zamawialiście w Sosnowcu może ?? :)