Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Wojciech lat 48

Topik dla Panów po czterdziestce, Panowie łączymy się !!!

Polecane posty

Jedrusiu Babiniczu zresztą... toz ja nie mówie o takich wątkach , a niechby juz i cos o Oleńce...

Panie Wojtku....proponuje sie zaczernic:) mam nadzieje ze poruszymy nie jeden kobiecy temat:)))🌼

To a czym porozmawiamy,kochani Panowie? Mnie z diet interesuje tez tylko schabowy i sernik. Tak że ten temat dla mnie też jest nieciekawy.

Gość Pan Wojciech lat 48
Potym kursie przeleciałem już kilku Panów.Jestem zadowolony :)

o Olence to raczej nie....... zostawila mnie i poszla w cug z takim jednym szlachciura:P:P:P

Gość Uważajcie Panowie
bo często panie zakładają topiki.... podszywając się pod panów i ubaw mają z tego niesamowity...także ostrożności nigdy dość Powodzenia:)

ale jaki mozna miec ubaw????? to co pisze tutaj moge napisac w innym topiku:) swoich przekonan nie zmienie i orientacji sexsualnej takze:P:P:P

Gość Pan Wojciech lat 48
Przepraszam Państwa ale musze się oddalic, życze udanej konwersacji, do jutra

Jędrusiu, widać wielkie krzywdy poczyniłes to i Oleńka odeszła... albo jakies watki nieciekawe ... czy cos... ;)

-. pare wiosek puscilem z dymem i niejedna krew upuscilem szaraczkom ale swa piersia bronilem klasztoru....to malo.... ale zle ludzkie pomowienia jej w glowie przewrocilo...... zemsta Butrymow......:P

Gość Pan Wojciech lat 48
To wszystko przez te wspomnienia, ciśnienie mi rosnie,jak mi się uda je pokonać to wrócę.

No nie tłumacz sie Kmicic nie tłumacz, rzuc raczej cos ze świeższej literatury... choc wątpie aby te klimaty były ci znane

Wojtusia wzywa żona a On udaje ze nie ma czasu...czyżby pantoflarz:) zaczął topik i spyla....

jam nie Kmicic,jam Babinicz.....:P cos z nowosci????hmmmmm.....ostatnia ksiazke jaka przeczytalem to chyba "Samotnosc w sieci"....teraz sie zabieram za Krystyne Jande...a potem "Malzenstwo wagi polsredniej" niestety nie mieszkam w polsce wiec dostep do wspanialych polskich ksiazek maly....

Tak mi się wydaje bo się bardzo śpieszył :) ale ja już tez idę ,wrócę potem

Jedrusiu jakkolwiek...w sieci .. czytałam jakies cztery lata temu , za Jande... no ja tam bym się raczej " nie brała" wole repertaze i dokumentalistyke a moja ostatnio przeczytana to "obrona szaleństwa" Allena , oczywiscie jak ktos lubi jego poczucie humoru ...

Babiniczu ... nie zakładam , ja to stwierdzam na podstawie własnych obserwacji, ale lubie byc mile zaskakiwana ... w tym temacie...

Gość fajansowa lektura
to sa książki dla bab i w dodatku dla durnowatych

wiesz,na czytanie ksiazek tez trzeba miec czas..... ja bede mial teraz.....zmieniam prace i wtedy bede mogl nadrobic zaleglosci... za malolata duzo czytalem chociaz kujonem nie bylem:)

Polecam "Salimar Klaun" Salmana Rushdiego i "Pieczęc Medyceuszy" T. Breslin tak ... na przykład

Może lepiej nie sprawdzaj bo do małostronicowych książek to one nie należa ale jakbys załąpał bakcyla.... to jescze dorzuć "Udrekę i ekstaze" I. Stone`a rzecz o Michale Aniele , tez zdecydowanie jak ktos lubi ... no ij ak kulturalnie sie zrobiło ;)

Gość wituś-sprytuś
siema czterdziestolatki