Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Wojciech lat 48

Topik dla Panów po czterdziestce, Panowie łączymy się !!!

Polecane posty

wow, kraj moich marzeń , mozna z tabą jakos inaczej porozmawiać , oczywiście bez przymusu ...

Gość nareszcie jakiś normalny topik

pasje???? chyba raczej nie jestem czlowiekiem ktory skupia sie na jednej ulubionej pasji..... po zlamaniu nogi sporty zimowe sobie odpuscilem.... lubie spotkac sie w grupie znajomych i pograc w pilke tak dla zdrowia i kondycji...:)

pasji mozna mieć wiele, to mnie własnie dziwi w ludziach po czterdziestce, że sa poswieceni prawie wyłącznie pracy. Faceci hoduja brzuchy na kanapach przed TV a kobiety prowadzą bzdetne rozmowy o ciuchach i kwiatkach i zupkach... brrr Czy Kanada rzeczywiście pachnie jeszcze żywica? i czego się tam słucha ?

zywica???? hehehe....jak pojedziesz w lasy(nie polecam,niedzwiadki)to pachnie...a czego sie slucha??? tzn chodzi ci o muzyke,radio????

To taka ksiązka była ...no...Kanada pachnąca żywicą A. Fiedlera...ja często nie piszę wprost a muzyka to no... czy w gołe czegos słuchasz...czyli jakiej muzyki słuchasz. Poza tym ten topik raczej zdominowalismy i rzuciłam propozycje przeniesienia sie na inny komunikator ... aleee niewiele osób za mną nadąza ... ale sie rozpisałąm , a tu mecza daja....;)

zanim odpiszesz zdaze sie wykapac i ogolic....to narka...:) a slucham niestety starych kawalkow:( na nowa kaszane szkoda czasu....:P

a dobra, pisałam bez przymusu,( chyba wiesz co to sa komunikatory) w każdym razie miło sie gawędziło :) Pozdrawiam Kanade i misia Yogi

Gość mienczack
:O

Myrevin , juz gdzieś z toba rozmawiałam ale jakos nie zapadłes treścia ... no tylko nickiem

kreskakropka Hmmm... mnie tam mało co tutaj zapada... :P

oby ta świeżośc Jędrusiu towarzyszyła ci jak najdłużej czego i twoim bliskim zycze ;)

kreska....dziekuje!!!!! jak narazie nie narzekam..... jestem calkowitym przeciwienstwem 40 latka z serialu:P:P:P

ożesz to nie masz tak ... juz nic...z faceta??? bo co to znaczy zupełne przeciwieństwo...

Gość oo Pan Adam się pojawił
Dzień Dobry Panie Adamie, po którym Pan jesteś piwie? Kontaktuje jeszcze Pan? Czy juz uwalony?

nie mam wasow zapuszczonych i do biadu nie siadam w garniturze } Wąsy nosiłem w wojsku.. bo to był przywilej "dziadka". :classic_cool: