Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk0000001

prawo pracy - zwolenienei z obowiązku pracy po wykorzystaniu urlopu???

Polecane posty

Gość mk0000001

witam panie i panów, jestem jedną z ofiar kryzysu:( firma wręczyła mi wypowiedzenie i mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia. na wypowiedzeniu jest napisane że zwalniają mnie z obowiazku śiwadczenia pracy po wykorzystaniu urlopu. ustnie powiedzieli mi że chcą zebym została do końca maja, ale jeśli np pójde już teraz na ten urlop to znaczy że po nim jestem już zwolniona z obowiazku świadczenia pracy?? jest to dla mnie niejasne bo do tej pory słyszałam o zwalnianiu z obowiązku śiwadczenia pracy ale z konkretną datą, np. od 20 maja z góry dzieki za pomoc

Gość mk0000001
a zapis, ze zwalniają mnie z tego obowiazku po wykorzystaniu urlopu??? przecież to też coś oznacza

Gość mnie też wyebali
u mnie w rozwiązaniu umowy jest wyraźnie napisane od kiedy zwalniają mnie z obowiązku świadczenia pracy. Z tego co wiem za urlop muszą mi zapłacić, jeśli nie wykorzystałam. Moja interpretacja tego co jest u Ciebie - bedziesz zwolniona z obowiazku świadczenia pracy po wykorzystaniu urlopu, czyli idziesz dziś na urlop i mozesz nie wracać i niech się walą jak chcą, żebyś pracowała dłużej. Nie ma takiego zapisu.