Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozepojdenastaz

do osob bedacych na stazu

Polecane posty

Gość mozepojdenastaz

powiedzcie mi czy warto isc na staz? jak to u was wygladalo? jakie badania lekarskie musieliscie miec? ile trwal staz itp

Gość warto nie warto
to zalezy od ciebie, czy wolisz zdobywac jakakolwiek praktyke, czy siedziec w domu.na badania kieruje UP, staz jest regulowanym, moze trwac od trzech miesiecy do...kiedys granica bylo 9 mies, dzis chyba bez ograniczen

Gość mozepojdenastaz
chce sprobowac. nie wiem oczywiscie czy sie na niego dostane ale musze sprobowaac. powiedzieli mi ze 3 miesiace. na razie rozmawialam tylko telefonicznie. jutro pojade po skierowanie. wiem ze kieruja nabadani i za nie placa. tylko chodzi mi o to na jakie badania konkretnie

Gość mozepojdenastaz
tylko troche minie pasuje ze moge miec tam trudny dojazd a nie mam auta . no ale zobaczymy jak to bedzie

Gość mozepojdenastaz
nikt nie byl?

Gość Nextówa
Ja bym poszła na twoim miejscu. Jezeli chcesz isc na staz a potem zostac juz na umowe o prace to poroponuje isc do jkiejs malo znanej firmy bo np. w urzedzie czy banku to oni nie sa nastawieni na zatrudnianie stazystow- konczy ci sie staz i oni biora nowego stazyste. A w mniejszych firmach to mozna zalapac sie na jakies stanowisko po ukonczeniu stazu. Tak to wynika z moich obserwacji.

ja byłam na stażu ro czasu, firma administracyjna. Badania to ogolny stan zdrowia u lekarza, okulista, rtg, mocz krew. Postazu nie zostałam w tej firmie ale dzieki doswiadczeniu znalazłam inna prace.

Gość mozepojdenastaz
pojade po skierowanie ale wlasnie dowiedzialam sie od znajomej ze jest juz sporo chetnych. cos czuje ze znowu nie obedzie sie po znajomosci. moze juz kogos maja na to miejsce ale chca zeby przez 3 iesiae placil urza pracy. czesto tak robia. ale sprobuje

Gość cos w tym temacie
ja jestem na stażu i dostałam na 6 miesięcy a maksymalnie staż może trwać rok. Badania to w zalezności gdzie bedzie odbywany staż! Ja musialm zrobić badania krwi, rtg klatki piersiowej, okuliste i z badanimi do lekarza medycyny pracy. a co do pytania czy warto?? Moim zdaniem warto, trzeba od czegoś zacząć!!! Jedynie na pewno NIE poszłabym na staż do sklepu!!! Tam chętnie przyjmują stażystów...

Gość mozepojdenastaz
a gdzie robisz ten staz?