Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panowie czekam na odp.

hmm jak dlugo panowie??

Polecane posty

zastanawia mnie jedna ciekawostka z zycia seksualnego panow. powiedzmy ze jedziecie za granice do pracy z dala od swojej kobiety albo problemy zdrowotne nie pozwalaja na stosunek...jak dlugo wytrzymalisscie zanim uzyliscie reni raczkowskiej po raz pierwszy od wyjazdu badz sexu(chodzi oczywiscie o najdluzszy czas) a drugie to jaki najdluzszy czas nie mielisciekobiety w lozku i zyliscie tylko z renia raczkowska?oczywiscie chodzi o takich panow co zasmakowali juz w seksie z kobieta ale powiedzmy sie rozstali i ile czasu minelo od tego az kochaliscie sie z inna kobieta??i prosze o niewypowiadanie sie takich co lubia sie popisac i beda twierdzic ze zawsze sie jakas znajdzie chetna na wskoczenie do lozka a nie czesto pokrywa sie to z prawda.

Gość Pracowity_rolnik1
Oczywiście, jak człowiek długo na obczyźnie, to prędzej czy później znajdzie sobie jakąś tubulczynię do ciupciania. A przecież kobieta gdy zostaje w kraju też nie daje gwarancji, że będzie wierna i że dziecko które urodzi będzie moje. Każdy korzysta zżycia wedle możliwości, a miłość nie jest wieczna.

nie o to chodzi w pyt. nie robmy z facetow nieiernych bo nie kazdy taki jest i jesli wyjedzie to uzyje najlepszej prawej kolezanki.a pyt to ile najdluzej facet wytrzymal bez jej uzytku BEZ SEXU a 2 to ile najdluzej nie sypiali z kobieta

chyba wstydza sie odpowiadac

to zależy od temperamentu seksualnego faceta Jednak gdy sie facet zaweźmie i nie będzie używał rączki to zacznie mieć erotyczne sny z polucjami.Na ogól to jest około tygodnia. Odp.2 To zależy też od faceta ale na ogół kilka dni po życiu w samotności zaczyna się oglądać za laską początkowo taką która jest ciekawsza od poprzedniej następnie po kilku tygodniach granica się obniża i.... obniża aż w końcu już go podnieca laska z która nigdy by nie poszedł do łóżka a jak juz jest po stosunku to wyskakuje z obrzydzeniem, że mógł na cos takiego \"pójść\" Po kilku dniach jednak dzwoni do niej bo mu się chce a rączka nie wystarcza bo potrzebuje bliskość.Opisałem przypadek normalnego faceta a jak jest u was kobiety?

Gość Pracowity_rolnik1
zależy od sytuacji, czy warto żyć rezygnując z seksu, tylko dlatego że kobieta zostaje gdzieś daleko, parę miesięcy góra

Gość anonimowy malzonek
Przez ponad 30 lat życia małżeńskiego nigdy nie miałem innych spotkań seksualnych. Jestem z tego dumny.

oj rolnik wiadomo ze chodzi o taka odleglosc miedzy ludzmi ktorzy sie kochaja... a co do tych pyt to bardziej mnie interesuje wasze przypadki niz teoria...wiem sama ze to zalezy od faceta dlatego pyt o konkrety ile wy wytrzymaliscie najdluzej bez ulzenia sobie ale bedac z zwiazku tyle ze nie mogliscie sie kochac bo albo stan zdrowia albo odleglosc a 2 to ile potrafiliscie wytrzymac bez stosunku bez zwiazku a tylko uzywac swojej prawicy

hallo jest tu kto?? jakos pusto dzisiaj na kafe :( a zwlaszcza w odwaznych panow ktorzy podziela sie swoimi przezyciami :(

halo nikt nie odpisze??

Gość Teraz właśnie to robię
No jak człowiek musi to się z 2 tyg wytrzyma mi się nawet z miesiąc zdarzyło ale z reguły po 3 czy 4 dniach już jest ciężko jak dla mnie ale każdy ma inaczej to od wieku też zależy

Gość facecikkkkkkk
ja aktualnie jestem z kobietą którą kocham, u niej niestety temperament zamarł i chęć na seks również, więc w związku z tym że się kochamy a ja jestem prostym facetem, to używam \"rączki\" co 2-3 dzień :) . Ogólnie jeżeli wyjechalbym gdzieś to uwazam, ze rowniez bym jej uzywal- podobnie:).

Gość to chyba w takim razie jestem
nienormalny bo mialem w seksie przerwe raz 3 lata a raz 5, a teraz mam 34...

Gość Teraz właśnie to robię
W sexie to też miałem przeerwę po 2 do 3 miesiące ja mówię o czasie ile wytrzymam bez orgazmu

Gość pewnie nie wszyscy mają
takie same potrzeby, to ja wytrzymuję bez reni 2 tyg. bez kobiety - 3 mies. Potem to już nawet agencję odwiedzałem, żeby w ciipkę zamoczyć. Bolesna prawda, mam tak i już.Ale potrafię oddzielić seks od uczuć i zaspokoić hormony bez angażowania się uczuciowo.

hop do gory