Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmm hedlajting

Tez nie lubicie jak ktoś pyta ładne nie? dobre nie? fajne nie?

Polecane posty

Gość Emmm hedlajting

Mnie wkurza jak jestem na imprezie i jem sałatke na przyklad i osoba która przygotowala ja mowi mi: fajna ta salatka nie?, albo jestem w sklepie z kolezanka i kolezanka pokazuje jakis ciuch i mowi mi super nie? - a to ani mi sie nie podoba a salatka nie smakuje- i co powiedziec wtedy??? Nie mam problemu zeby powiedziec ze nie podoba mi sie to albo nie smakuje gdy jest to bliska osoba ktora dobrze znam, ale jak kogos slabo znam to juz mam problem zeby sie przyznac ze mi to nie smakuje i wcale sie tak nie delektuje jak ona wiec przytakuje ze ladne albo ze dobre. Tez macie podobne sytuacje w zyciu gdzie ktos zadaje takie glupie pytania z gotowa odpowiedzia i jakby czekal na potwierdzenie???

Gość mnie też to wkurza
kiedyś byłam u koleżanki w odwiedzinach i jej matka przygotowała "obiad". W ogóle mi nie smakowało a ta ciągle "dobre?" "smakuje Ci?" "na pewno Ci smakuje" "Ja tak na szybko zrobiłam ale dobre nie?" Kurde szlag mnie trafiał :o

Gość Fajita
No dokladnie!! NIe nawidze jak ktos tak pyta i sama tez nigdy nie pytam bo wiem ze ludzie maja rozne gusta i rozne rzeczy im smakuja. Ale jak ktos mnie pyta to nornmalnie dostaje wscieklizny