Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek555

STOSUNKI A GRZYBICA

Polecane posty

Gość kwiatek555

Od dłuższego czasu leczę sie na grzybice, podczas ostatniej wizyty ginekolog podczas badania powiedziała, że obrzęk już ustąpił, dziś byłam u niej po raz kolejny z tymi samymi objawami (upławy, świąd i pieczenie). Zrobiła mi usg, które na szczęście nic nie wykazało, zbadała szyjkę i powiedziała, że wydzielina ta nie jest z brzucha. Posiew nic nie wykazał, ale powiedziała, że to silny stan zapalny i że się za niego weźmie :-) . Przepisała mi po dwie tabletki ORUNGALU raz na tydzień przez miesiąc i dopochwowo co drugi dzień 1 globulkę CICATRIDINY. Na koniec prosiła, by stosunki nie były zbyt intensywne, częste i z umiarem. Czy to znaczy, że podczas stosunku nie będę już odczuwała tego strasznego pieczenia, jak na początku kuracji?? Czym ono było spowodowane-obrzękiem?? Powiedziała, że to grzybica i że pozostaje wyleczyć upławy. czy mogę sobie wspomagająco kupić PROVAG lub zażywać 2 razy dziennie 1 kapsułke BIOTICU?? Proszę o rady i odpowiedzi. Z góry dziękuję

Gość frufru
ja bym odradzała całkiem stosunki az do wyleczenia infekcji.

Gość sialala1111
Dołączam się do wypowiedzi koleżanki wyżej, lepiej spokojnie dać organizmowi się odregenerować, poza tym dziwię sie że nie przepisała Twoja Ginekolog też dla Twojego partnera [przecież to on moze Cię zarażać...