Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana87573i98

moj maz nie chce zbym zrobila kurs fryzjerski

Polecane posty

chcialam tak o zrobic dodatkowo, bo lubie takie cus i chcialabym zarobic na studia wiec chce jakas prace dostac taka co mnie interesuje, on mnie wysyla na stewardesse no ale ja nie jestem jakos przekonana i szkola daleko caly londyn trzeba przejechac no i pozniej nie wiem zreszta troche mnie to juz wszytsko wkurwia ze nie moge sie na nic zdecydowac i to wszytsko jego wina bo mi maci w glowie , a to ten kurs a to taki sraki.... zobacz tu zoabcz tam, a w sumie to co ja chce to sie gowno liczy, nie pwoiem praca w cabin crew nie jest zla ale troche mnie juz to wkurwia wszytsko

a mieszkasz w anglii? to faktycznie zawod fryzjerski jest bardzo dobry jesli chodzi o anglie. jesli pojdziesz na stewardesse, masz zniszczone zycie rodzinne. bedziesz caly czas w podrozy. praca ciekawa, ale ciagle na odleglosc. moze poprostu daj sobie jeszcze troche czasu, i moze znajdziesz cos co cie bardziej interesuje? a na jakie studia bys chciala isc? moze idz na kurs w tym kierunku?

no ja chce isc na studia humanistyczne chce byc nauczycielka, ale tak nam sie ulozylo ze teraz nie moge zacz ich wiec szukam czegos na szybko tak zeby prace dobra znalezc

Gość AaliyahHaughton
rób to co sama chcesz a nie co Ci mąż każe