Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. W poniedziałek na zwykłym usg lekarz dopatrzyl sie że prawdopodobnie moje maleństwo ma jedną wiekszą komore serduszka. Kazał się nie martwić bo może być tak że to wina usg i po prostu zniekształciło lub coś takiego i prosił bym uzgodniła z innym lekarzem to . W piatek mam wizyte z kardiologiem dziecięcym który również bada płody. I mam pytanie jaka jest możliwośc że maluszek niema tej wady , a jeśli juz jest to na czym ona polega. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Dodam że jest to 31 tydzien do tej pory nic nie wskazywalo na taka wade .

Nikt nic nie słyszał? nie miał podobnej sytuacji? eh...

Gość ja się nigdy nie malowałam
wydaje mi sie ze jezeli do tej pory było wszystko ok to moze naprawdę to wina usg skonsultuje to z innym lekarzem moze niepotrzebnie sie przejmujesz :) powodzenia

no własnie to jest tak ze mialam co wizyte usg robione czyli co 4 tygodnie i nic nie wskazywalo na to a tu taka niemila niespodzianka eh :/

Gość ja się nigdy nie malowałam
idz do innego lekarza u mnie było tak z nerkami pozniej jednak okazało sie wszystko jest ok więc tez niepotrzebnie sie martwilismy :)

Gość wlasnie dobre pytanie z tymi
Ja nie wiem niestety nic na ten temat, ale wyobrzaam sobie jak sie martwisz (tez jestem w ciazy, 27 tc). Musisz jednak byc dobrej mysli i postarac sie nie denerwowac (choc wiem, ze to trudne). Jesli do tej pory wszystko bylo ok, to na pewno teraz sie tez okaze, ze wszystko jest dobrze i, ze to wina sprzetu. Bede trzymac kciuki, zeby bylo wszystko dobrze, a tobie mowie, ze na pewnoe bedzie dobrze :)

no najgorszy jest ten stres , te nerwy które teraz w nas są. jeszcze to czekania na wizyte idzie sie wykonczyc

Gość wlasnie dobre pytanie z tymi
Wyobrazam sobie...ale musisz myslec o maluszku i o tym, ze stres na niego tez moze wplynac...Moze poszukaj w google cos znajdziesz na ten temat? Moze na innych forach?