Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lato123456789

ALE ZIMNO DO CHOLERY?!

Polecane posty

Gość lato123456789

czy u was tez tak zimno?:( BO W SROKOWEJ CZESCI POLSKI TAK

Gość lato123456789
WIELBIECIEL JESTES Z BYDZI?

Gość lato123456789
ZAZWYCZAI JESTEM POD INNYM NICKEM:classic_cool: ale ja tez mieszkam w bydgoszczy od niedawna własnie za fordonem:)powiedz mi gdzie mozna gdzie są fajne kluby w bydg?

Gość yooo
a ja mieszkam pod Whitestokiem i nie wiem jak tu sie dzis ubrac,bo musze z chaty wyjsc.Myślałam kurtałkę zaożyc....Jak na zachodzie zimn to na wschodzie pewnie piździawa,to ja może założe płaszczyk zimowy ;\

Gość mala_mi_mi
śląsk -> zimno, mokro, wietrznie

hah, klubów w Bydzi za bardzo nie znam, nie bywam już ;) za moich czasów chodziło się do Bogarta, Tripa, Kuźni albo Mózgu ;) ale czy to jeszcze istnieje...? ewentualnie Sanatorium, Savoy albo ... hmmm... coś na K.. już nie pamiętam :D

Gość lato123456789
za twoich czasów to ile masz lat? ja mam 23 i nie krecą mnie kluby gdzie pełno małolatów:) ostatnio bywałam w kredesnie nawet ok ale za ciasno...

lato123456789 ---> kilka więcej od Ciebie ;) dużo miejsca jest w Kuźni, ale to klub dla metali, choć jakiś czas temu (z tego co pamiętam) podzielili go na część dla metali i dla technomaniaków ;) Jak chcesz podensić w różnych klimatach to Savoy albo klub przy dworcu PKP głównym, nie pamiętam nazwy :D ale ostrzegam, że jestem wyoutowany z tematu, więc możliwe, że są lepsze miejsca 🖐️

Gość kalinkaczerwona
Zielona Dziura - zimno i wieje, od czasu do czasu pada. Fajny maj, nie ma co :-(

dzieki wilbicile za inf:) to ja lato... juz zmienilam swoj nick:) moze wybiore sie do jednego z tych klubów:)

Gość Zuziiia
ja mieszkam na śląsku a dokładnie w Gliwicach, u mnie bardzo bardzo zimno, wolgotnie i pochmurnie :(