Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieomojedziecko

nie wiem co robic-biegunka

Polecane posty

Gość bojesieomojedziecko

przperaszam ze nzowu zakladam topic ,moje dziecko wczoraj mialo wysoka temp. 39,3 pojechalismy do lekarza zero kaszlu ,gardla ,kichania -nic nie wskazywaloby na przeziebienie ,otoz pani dotkor mowi ze zakuje i ze jest lekko przeziebiona ,od poludnia zaczela robic wodniste kupy -nie chciala pic ,doslownie co 15 minut ja przebieralam ,w nocy sie kilka razy obsrala ,dzisiaj znowu to samo opadaja mi rece dostala smecte ,daje jej gastrolit wprowadzilam scisla diete :herbatniki ,biszkopty ,banany ,kleik ,po zjedzeniu banana -calego wysrala w kawalkach ,dziecko ma juz mocno odparzona pupe a przy przebieraniu drze sie w nieboglosy ,i tak co 15-30 minut do przebrania czy to normalne ze co zje to wsyrywa czy mam jechc z dzieckiem do szpitala ,czy jest jakis skuteczny lek na biegunke???

Gość a moj facet
podaj mocna kakao na wodzi i troszke cukru daj do smaku.

Gość a moj facet
albo jedz do szpitala bo sie odwodni.

Gość bojesieomojedziecko
jak dlugo to jeszcze moze trwac ,czy to normalne przy zabkowaniu? ,dziecko jest w dobrej kondycji bawi sie smieje lata dzisiaj nie ma juz temperatury.Tylko ciagle sra...

Gość oj myśle ze to rotawirusy
to cholerstwo własnie miałam u siebie ! Po prostu musisz przeczekac ! Ale musisz nawadniać bo inaczej sie mały odwodni i szpital niestety

teraz jest własnie pora ,ze rotawirus lata w powietrzu ...:O mój ma 6 lat i meczyło go 4 dni ale u małych dzieci to bardzo niebezpieczne

Gość Juz ci pisalam
Jako druga na tamtym topiku,jedz z dzieckoem do lekarza na pogotowie cokolwiek,smekta nic ci nie pomoze jak to jest wirus rota,przypominam ze dziecko przy tym wirusie wcale nie musi wymiotywac moze miec tylko biegunke.Bierz dzieciatko i do lekarza!!!

Gość bojesieomojedziecko
mala juz miala w tym roku rostawirus i tylko wymiotowala byla w szpitalu a teraz ciagle sra zero wymitow.

Gość a moj facet
przy zebach dziecko az takiej biegunki nie ma,raczej jakis wirus dopadl dziecko.

no bez przesady ...przy ząbkowaniu mogą byc wolne stolce ale nie az tak u nas po dwóch dniach doszły jeszcze wymioty !Było tak ,ze siedział na kiblu i miske na kolanach trzymał !:O :O

Gość bojesieomojedziecko
to jest zarazliwe?czyli nam tez to grozi?

Gość a moj facet
Moj ostatnio to mial nic innego nie pomoglo tylko to kakao (lekarz mi kazala podac) i duzo gorzkiej czekolady.

Gość no to ma
przesrane :D

jesli są to takie tryskające stolce i z tego co piszesz dość czeste a dziecko małe ja tez radze na pogotowie być moze musza nawodnic ! Naprawde to nie żarty ....I nie szkodzi ze juz miał w tym roku ,Mój tez miał i co ...

Gość partia uziemionych latawcow
ja rozumniem że jesteś zdenerwowana ale pisać że twoje dziecko sra, obsrywa się i inne sralimuchy to chyba jednak przeginka

Do kładnie wam tez to grozi ! U nas chorowaliśmy wszyscy łacznie z dziadlkami MASAKRA !ale wiadomo dzieci gorzej to przechodzą

Gość no to ma
no jej dziecko widać SRA a nie defekuje czy tam..załatwia się czy robi stolce...Sra dalej jak widzi :D

Gość no to ma
taka srająca rodzinka :D

Gość no to ma
Nie wiesz co robić ? Sraj razem z nim ! Dziadkowie mogą się dołączyć :D

Gość dokladnie tak
Idz z corka do lekarza!!Dzieci bardzo szybko moga sie odwodnic!!A to jest bardzo niebezpieczne!! Moja corka 2 tygodnie temu rowniez miala biegunke przez 4 dni...wizyta u lekarza , polecenia co i jak i wszystko ok.