Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moscatova

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość moscatova

Jestem z moim chlopakiem 4 lata. bardzo go kocham i jest nam z soba dobrze. czesto wychodzimy na imprezy ale zawsze moj misiek po alkoholu zachowuje sie calkiem niezle. Ale ostatnio jego zachowanie mnie przerazilo. bylismy razem na grillu i calkiem sporo pilismy. nagle moj chlopak poszedl sobie do domu, poszlam za nim i probowalam sie dowiedziec o co chodzi ale nie chcial mi nic wyjasniac, powiedzial tylko koniec z nami, wiec wrocilam do znajomych i on po chwili tez wrocil ale sie do mnie nie odzywal:( pozniej spytal sie czy mnie odprowadzic ja mowilam ze nie ale on za mna sam poszedl. mowilam mu zeby sie odczepil ze mnie zostawil i ja juz go nie chce a on mnie przepraszal mowil ze nigdy by mnie nie zostawil nie chcial mnie wposcic do klatki (schodowej). mowil ze sie zabije jak go zostawie i ze zaluje tego co zrobil i zaczal sie bic!! serio najpierw udezyl glowa w sciane pozniej bil sie piesciami w glowe. Masakra:( nie wiem co mam o tym myslec, on nigdy sie tak nie zachowywal. nastepnego dnia oczywiscie nic nie pamietal mowil tylko ze twarz go boli.. co ja mam zrobic czy powinnam odejsc , on ma jakies zaburzenia psychyczne? czy to tylko skutek alkoholu? co wy byscie zrobily?