Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemxx

sama nie wiem...doradzcie

Polecane posty

Gość mam problemxx

kochalam pewnego chlopaka i troszke czasu zlecialo wiec juz sie odkochalam ale kilka dni temu powrocilo to do mnie..i niewiem czy cos zrobic w tym kierunku czy moze dac sobie spokoj niewiem co robic kompletnie :( jakie macie zdania tylko prosze bez zadnych podszywow a ni zbednych odpowiedzi

Gość mam problemxx

Gość Czarna_Dalia
A możesz to bardziej rozwinąć??? Tzn. dlaczego to do Ciebie powróciło, w jakiej sytuacji?? Byliście razem??? etc :)

Gość mam problemxx
hmm jednym z objawowo jest to ze od tamtego czasu nie potrafie sie zakochac i zaczelam znow o nim myslec bo nikt oprocz niego nie znalazl sie w moim typie..

Gość mam problemxx
jak zwykle nikt mi niechce pomoc:(

Gość Elwira111
jest takie przysłowie: kobieta jest jak małpka - nie puści się jednej gałęzi póki nie złapie się drugiej ;)....skoro był jakiś powód przy pierwszym razie, który w konsekwencji okazał się nie udany - nie traciłabym czasu....w tej chwili pesymistycznie oceniasz wyniki swoich przyszłych podbojów, ale zapewniam Cię ...daj sobie szansę! ;)))

Gość mam problemxx
juz sie pogubilam to w koncu mam probowac czy nie?

Gość Jak masz możliwosć próbuj
Jeśli on jest w jakiś sposób osiągalny tzn mieszka dość blisko. Kto nie ryzykuje ten nie traci ale również nie zyskuje .

Gość off course
Zalezy czy ze soba wczesniej chodziliscie :P Jak nie chodziliscie. to podrywaj kolesia :P:P A jak chodziliscie to wez se daj spokoj .. na serio zaprzyjaznijcie sie , bo jak znowu bedziesz chciala z nim chodzic to jest juz troche glupie ;/;/ nara :P

Gość mam problemxx
nie wlasnie nie chodzilismy. i mam wlasnie dylemat bo on jest odemnie 6 lat starszy i wtedy podobalam mu sie tylko ze bylam dla niego za mloda ale moze teraz by zmienil zdanie jak myslicie?

Gość mam problemxx
no i?

Gość dffffffff
moze powinnas sprobowac ale jezeli nie chcial Cie wczesniej bo uwazal ze jestes dla niego za mloda to mozliwe ze zdania nie zmienil.ale rob jak Ci serce podpowiada :)

Gość dffffffff
a ktos ma inne zdanie na temat tego wieku?

Gość dffffffff
kiedys wlasnie mialam taki przypadek i wlasnie nie zmienil ale znowusz moja kolezanka m starszego o 8 lat wiec mu to nie przeszkadza:)

Gość mam problemxx
no wlasnie nie ktorym to njie przeszkadza ten wiek a wydaje mi sie ze jemu chodzilo o to ze za mloda jestem a nie ze roznica wieku wiec moze sprobowac nie? juz sama niewiem:(