Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeryy facet

bede calkiem szczery, denerwuja mnie kobiety w moim wieku - 28 lat

Polecane posty

Gość szczeryy facet

kurcze przeciez to starosc juz w ich oczach widac nie mowiac o cialach jestem smutny, zly, sam mam 28 lat, ale mlodo wygladam, to raz, a dwa musze nadrobic stracony czas na studiach nie imprezowalem, nie umawialem sie na randki, teraz chce to nadrabiac, wiec po prostu interesuja mnie studentki 1. - 2. roku, czyli dziewczyny 20-21 lat, strasze odpadaja w przedbiegach, hehe, sosrry za szczerosc

Gość powodzenia dziadu

Gość szczeryy facet
przeciez kobieta 28 lat, to mysli o karierze, o rodzinie, juz nie mowiac ze nie ma juz dziewczecego uroku

Gość ebleebel
oj...tu moznaby podyskutowac o tym uroku.....:-D ale wiesz..kazdy ma swoje zdanie

Gość *Sami* w pomarańczach
Nie znasz sie facet--kobieta odpad to po 30-tce dopiero,a nie przed. a po 40-tce to już chodzący truposz,po 50-tce wychodzą tylko wieczorami,60 i 70- hmmm chyba już tylko siedzą w domu

ale u mnie to byś szans nie miał, boś za stary :O

Gość ebleebel
eeeeeee....przesadzacie :-D serio.... Ja osobiscie znam conajmniej kilka kobiet w wieku powyzej 30 lat ktore naparwde wygladaja na gora 22...i to nie wedlug mnie,ale wlasnie wedlug facetow (sama jestem kobieta,albo moze jeszcze dziewczyna,nie mnie to oceniac :-d )

Gość Lili-ana
ja mam 28 lat i mam urok:D młodo wyglądam, na jakieś góra 24 lata

Gość Lili-ana
i mam już rodzinę:)

\"Nie znasz sie facet--kobieta odpad to po 30-tce dopiero,a nie przed. a po 40-tce to już chodzący truposz,po 50-tce wychodzą tylko wieczorami,60 i 70- hmmm chyba już tylko siedzą w domu\" Widze, że jednak kafeteryjne nauki nie idą na marne. :P🖐️

Gość szczeryy facet
co do wygladu, to widze po kolezankach.... co do podejscia do zycia, po sobie... jestem duzo dojrzalyzy, mniej spontaniczny, niz jak mialem 21 lat... (choc pewnie zaraz sie jakas przyczepi, ze fakt zalozenia tego tematu nie swiadczy o mojej intelignejcji )

Gość no to ma
Pewnie, że cię denerwują. Ani u jednych (tych młodszych) ani u drugich (w twoim wieku), nie masz marnych szans przygłupie :O

Gość szczeryy facet
sprobuj udowodnic, ze fakt zainteresowania kobietami mlodszymi, swiadczy o moim poziomie inteligencji :D sprawa jest oczywista, przesralem zycie kiedys, teraz chce nadrobic te lata, zanim zwiaze sie na powazne i zaloze rodzine ze smutkiem jednak stwierdzam, ze ludzie, czytaj kobiety - w moim wieku, nie maja juz tej niewinnosci, spontanicznosci, i mlodzienczego wdzieku...

Gość Lili-ana
dojrzały na pewno nie jesteś, świadczy o tym to co tu wypisujesz

Gość ebleebel
hehe.....ja np.teraz jestem duzo bardziej szalona i nieokielznana niz kiedy mialam 19-20 lat....wiec na to akurat nie ma reguly... natomiast co do inteligencji to kwestia zakladania topicu gdziekolwiek akuart nie jest zadnym jej odzwierciedleniem :-d wiec spoko

Gość no to ma
Braku inteligencji dowodzi u ciebie bez wątpienia wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka. Zaraz znajdziesz (zresztą już znalazłeś) poklask u podobnych do ciebie frustratów utrzymujących, że 28 latki i 30 latki to stare próchna. Z resztą...kij ci w doope :D

Gość Lili-ana
widac wolisz głupiutkie i jeszcze naiwne młódki, a nie dojrzałe,mądre kobiety

Gość kruleffna
lili anna wez moze nie pieprz od rzeczy;) dojrzale kobiety ta jasne. niech kazdy sobie taka osobe jaka mu pasuje.wiek nie ma znaczenia

Gość no to ma
noooo 28 latki to już są takie dojrzałe jak ja pierdziuuu...w końcu o całe 7 (słownie: siedem) lat młodsze od tych "młódek" co się za nimi ślini ten tu cały...jak mu tam...facet :O

Gość no to ma
starsze

Gość elak25
jestes niedojrzały emocjonalnie, ale jesli chcesz spotykac sie z młodszymi to sie spotykaj, twoj wybor, nikogo nie mozna zmusic do zwiazku

Gość Lili-ana
pewnie, dojrzałość nie jest zależna od wieku ale faktem jest że młodsze kobiety są przewaznie mniej dojrzałe od starszych ale czy głupsze to różnie bywa. Zdarzają sie stare, a durne baby

Gość prawiczek ty jak powiesz
cos to jak psychik ,zawsze widzisz to co chyba sam chcialbys zrobic

Gość Lili-ana
prawiczek, pierdzielisz bzdury, są jeszcze w tym wieku dziewice choc to rzadkość albo dziewczyny po długim związku, w którym nie robiły wszystkiego i dlatego facet je rzucił ;);) :D:D

Gość Lili-ana
wszystkiego w łóżku* oczywiscie

Problem z kobietami ok. 30-stki (tymi wolnymi jeszcze) polega tak naprawdę w tym, że są one w większości bardzo zdesperowane, a taka desperacja odstrasza wielu facetów. Z młodszymi tego problemu nie ma.

Gość Lili-ana
zalezy od faceta, mój np cenił mnie za moją dojrzałość a siks - młodych nie lubił, bo były po prostu niepewne... mowi ze takie to są tylko do "ćwiczeń" i one też cwiczą przed poważnym związkiem

Gość chyba jednak w jakiś sposób
Chyba jednak w jakis sposób interesują cie te 28-latki skoro fatygowałes swój jakże niezwykle cenny (hehe... chyba jednak nie tak cenny) czas, który tak strasznie miałeś nadrabiać na podrywanie młodych lasek, a przeznaczaż go na siedzenie na kafeterii. Już wiem. Po prostu masz potrzebę żeby komuś dojebać, żeby siebie podbudować, poprawić sobie samopoczucie poprzez upokarzanie kobiet w twoim wieku. Dlaczegóż to nie wyszalałeś się w młodości ? Chyba jednak byłeś i jesteś nieudacznikiem. Jesli komuś brakuje poczucia wartości to musi je sobie sztucznie poprawić poprzez dołowanie kogoś innego. Gdybyś miał to poczucie wartości i faktycznie olewał swoje rówieśniczki to nie marnowałbyś tu czasu tylko podrywał prawdziwe laski na żywo w prawdziwym zyciu a nie na necie, gdzie kazdy może być tym kogo sobie wymyśli.

Gość ty szczery...
co to znaczy że masz nadrobic stracony czas? Czy to znaczy, że jeszcze nigdy nie miałeś dziewczyny? Jeśli tak, to moze niech już tak zostanie, bo skoro przez tyle lat nie interesowały cię kobiety, to może ty po prostu wolisz facetów? A te młode panienki mają być tylko przykrywką, bo żadna starsza nabrac się na takie eksperymenty nabrac nie da?