Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123ki

mam obawy

Polecane posty

Gość 123ki

czy moj penis 15cm jest wystarczajacy czy lepiej nie zaczynac wspolzycia ?? czy kobieta mnie nie wysmieje prosze o powazne opinie dziekuje

To czy jest okay, zależy od tego czy jest gruby. Ile ma w obwodzie ?

Gość REBAU
To normalny rozmiar,dobry do odbywania stosunku.

Gość saijurii
Nie, nie wysmieje cie. o to nie ma obaw, widywalam krotsze. pytanie sie pojawia raczej, to ile ty masz lat skoro twoja wypowiedz sugeruje, ze on jeszcze rosnie?

Gość 123ki
w obwodzie ma 14cm i nie ma szans zeby urosl

Gość 123ki
lat mam 23

Gość ann_nna
no no 23-letni prawiczek ;]

Gość 123ki
no niestety tak pewnie zostane nim na zawsze bo z tego co tu czytam to kobiety pragna wielkich wackow a ja mam tylko 15cmna14obw to jest za malo nie chce rozczarowac kobiety wole nie ryzykowac a pozniej byc ponizanym czy wysmiewanym

w tym wieku to juz troche pozno na kompleks mniejszosci. jakbys mial 13 to moglabym zrozumiec.

powiem ci tak, facet z kompeksami uniemozliwiajacymi mu wspolzycie z kobieta jest bardziej zalosny od takiego, ktory ma niewiele w gaciach. bo na kompeksy ma wplyw, a na wyposazenie juz niebardzo. wiec nie badz zalosny.

Gość 123ki
ale ja mam kompleks i dlatego pytam sie was kobiety co zrobic czy sie nie przejmowac czy lepiej zostac prawiczkiem na zawsze??

Gość leśny
Utnij, będzie po problemie. A na poważnie. Stuknij się w łeb i zostaw w spokoju komputer. Idź na dyskotekę, do baru. chyba że zamiast kobiet wolisz czytać fora gdzie średnie wymiary penisa to 25/20 przy czym nikt nie chce poprzeć tego zdjęciami a takie pelikany jak ty łykają te ściemy myśląc że matka natura zrobiła im kawał. No chyba że wolisz walić gruchę przed monitorem.....

Gość 123ki
kobiety pytanie do was ile powinien miec penis zeby byl ok szczeze prosze

zgadzam się z Agentem! jest okej! nie miej kompleksow chlopie tylko sie cieszy zyciem i seksem. szkoda zycia i twojego czasu na kompleksy. poza tym nie masz powodow by je miec, od tego powinnam w sumie zaczac.

nie dlugosc penisa jest wazna a jakosc seksu. sama z doswiadczenia wiem, ze facet z dlugim penisem moze byc totalna cio** w lozku, a inny z krotkim potrafi zdzialac cuda i doprowadzic mnie do kilku orgazmow. gdyby kobiety patrzyly tylko na dlugosc penisa, to wiekszosc facetow na swiecie bylaby prawiczkami, a nie sa.

Gość 123ki
dziekuje za pocieszenie bo wsumie jest kilka kobiet ktore daja mi do zrozumienia ze chca to ze mna zrobic ale ja sie balem ze mam za malego ale macie racje to przez te fora rozne i opowiadanie ze 20cm to standart a mialem sie juz nigdy nie seksic ..ale musze nabrac wiary w siebie bo przyznam ze prztstojnym zadbanym estem facetem i leca na mnie laski ale ja zawsze cos kombinowalem zeby nie doszlo do stosunku a teraz bedzie inaczej

Gość dcscs
boze nie przejmuj sie taki rzeczami ! znajdzie sie taka ktorej to bedzie odpowiedac ;)

15cm starczy jak najbardziej:) pozdrawiam