Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta69

dominy

Polecane posty

To fakt. To musi być wrodzone. Jak inaczej wytłumaczyć pewne ciągoty w wieku 8 lat u dziecka, które jescze nie zdaje sobie w pełni sprawy ze swojej seksualności? Jakby ktoś miał zboczone myśli - mam na myśli wyłącznie siebie, nie żadne dziecko, które miałoby się mi zwierzać.

Gość wyrozumiały
Agrasja i seks to dwa popędy gwarantujące przetrwanie. Pierwszy siebie, drugi gatunku. Wynika z tego wg Freuda, że to wrodzone cechy libido. Szkoda, że u nas rewolucja seksualna przypadła na lata komunizmu i nie odegrała w naszym społeczeństwie swojej pozytywnej roli. Dzisiaj byśmy już byli dalej i niko by nie dziwiły pewne zachowania o charakterze seksualnym, ktore dziś się niektórym w głowie nie mieszczą.

Gość rozowe oprawki okularuf
Niech mi ktos wytlumaczy takie zachowanie...chodzi o mnie. Powiedzmy mezczyzna siedzi na kanapie i nie jest zainteresowany seksem, ja siedze obok niego. naraz zaczynam go calowac, piescic, rozbierac go, sciagac spodnie, piescic jego meskosc, on jest ulegly caly czas, poddaje sie temu, siadam mu na kolanach przodem, caluje go,, po chwili nabijam sie na jego meskosc ... Czy to moje zachowanie swiadczy o tym, ze ejstem niewyzyta i kiedy mam ochote na seks dostaje to? Czy to wykorzystanie faceta?

Hej wyrozumiały. Nie miałem na mysli agresji wyrzucanej z siebie, bo to normalka, tylko chęć przyjmowania (do pewnego stopnia). Konkretnie chodziło o chęć bycia fizycznie krępowanym, poddawanym rozkazom itp.

Gość wyrozumiały
Nie chodziło mi o to, napisałem o agresji tylko przy okazji opisywania libido, nic więcej. Po prostu inny kontekst. A jesli chodzi o Rożowe Okularki to sama sobie musisz odpowiedzieć na to pytanie. Zależy co Ty czujesz i Twój partner. Dla nie go to to nie musi być wykorzystywanie. może akurat tak lubi :)

Gość drek
witam szukam dominujacej Pani

Gość niewolnik23233
ja tez bardzo chetnie sluzylbym jakiejs Pani mam 25 lat jestem z warszawy niewolnik2323@wp.pl

Gość uii
huje jestse

Gość uii
jestes fraierem ty to co zmieniasz slowa

Gość spank_slave
Poznam Panią ( wiek bez znaczenia ) o dominującej naturze, najlepiej z Poznania. Jestem uległy mam 26lat, szczupły i raczej atrakcyjny. Poddam się woli mojej Pani i przyjmę z pokorą wszystkie kary. W praktyce jestem niedoświadczony, to też doświadczenia nie wymagam. Jestem gotowy znieść wiele, i zdecydowany, a moj anons jest całkowicie poważny. Nie ograniczam się tylko do jednej przygody, jestem gotowy również na związek ( wszystko zależy od przyszłości ). Jeśli któraś z Pań chciałaby zająć się uległym i pokornym sługą proszę o kontakt: spnk_slv@wp.pl P.S. najbardziej kręci mnie spanking na kolanie

Gość gość
Dominacja, to raczej chodzi o takie klimaty , a nie o agresję. femdom-fetysz. blogspot. com