Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten grubszy

Jak schundnac

Polecane posty

Gość ten grubszy

Mam 14 lat. W moim przypadku to jest strasznie dziwne. Moje nogi sa gube. Ale uda sa grube, jak napne to miesne widac, a lydki tez. Ale moje rece, od lokcia do dloni, sa chude. Moi kuple sa wysportowani, a ja mam tylek duzy, a nie mieszcze sie czasami w dzinsy. Mam 164 cm wzrostu. Mam widocznie miesnie brzucha. jak sie wygne w jakas srone to widac mi zebra. Od gory jetsem chudy, a od dolu gruby, POMOCY!!!! chce mniejw nogach, a wiecej na klacie i rekach!!!! HELP

Gość la mam ba P
w nogach mniej ? biegac biegac biegac a i nie jedz ziemniakow makaronow chleba bialego bo to zapyycha duuuuzo warzyw ryb , chociaz ty dojrzewasz to niewiem czy takie radykalne zmiany sa ok mysle ze sport a potem sie ureguluje :) ja warzylam w wieku 13 lat 63kg! mialam wzrost 160 :( bylam zalamana teraz mam 19 i warze 55kg z czasem organizm sam wyregulowuje wszystko

Gość ten grubszy
dzieki, ale ile biegac?? ile km?? mniej w nogach, ale wiecej w brzuchu, widac mi zebra.

Gość la mam ba P
km nie powiem ci , ale systematyczne treningi ci pomoga , cwiczenia areobowe terz trzeba pamietac by cwiczyc kazda grupe miesni