Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glupia baba

Biję dziecko w zlosci!!!! POMOCY!

Polecane posty

Pomóżcie! Nie daje sobie rady ze swoją zlością!!! Potrafie sie wkurzyc na maksa o byle pierdole! Najgorzej ze na moja corke najczesciej. Co robic? Strasznie wrzeszcze ze az mnie zyly bolą i od razu mi cisnienie skacze - potrafie nawet w tej zlosc sprac na kwasnie jablko córeczke a potem placze do poduszki. Wiem,ze glupia jestem ale potrzebuje jakiejs rady!

Gość fvvcvc
bij siebie .. Jak sie wkurzysz .. Wez pasa i Sciagnij sobie gacie i do roboty !

probowalam nawet wychodzic na dwor i wrzeszczec ile wlezie az zlosc minie ale to dziala na chwile.

zrób tak : weź niepotrzebna poduszke tylko zeby nie było w niej piór i jak sie wkurzysz to wrzeszcz ile wlezie i bij w poduszkę to naprawde pomaga, rozładujesz emocje a i ważne poduszki używaj tylko do tego celu i trzymaj ja sobie w łatwo dostepnym miejscu

Gość fvvcvc
popros meza to ci sprawi solidne lanie ..

Gość fvvcvc
moze masz klopoty z hormonami , wahania nastroju .. TAkie cos mozna wyleczyć .. Tarczyca ? NIe wiem

Gość parafinka
idz do psychiatry/psychologa jesli nad soba nie panujesz, a na razie łykaj magzez, on cie uspokoi

Nie mam meza a zlosc najczesciej przychodzi w poblizu coreczki bo ona tez strasznie nieznosna jest ( to po mnie pewnie). I ona jest najblizej pod reką.....

Gość eh szkoda gadać
:-( biedne dziecko nic nie winne:-( szkoda ze ma taką matke ograniczoną:-(

Gość moze sasiedzi to zobacza
i zglosza gdzie trzeba 😠

Gość fvvcvc
no widzisz .. Mąz cie nie bije i wariujesz .. Jak baby sie nie bije to jej wątroba gnije ..

ale ja nie bije cori raczej (rzadko mi sie to zdarza)tylko wrzeszcze w nieboglosy - to moj najwiekszy problem!

Gość moze sasiedzi to zobacza
"potrafie nawet w tej zlosc sprac na kwasnie jablko córeczke"- GLOSEM JA TŁUCZESZ DEBILKO??

Gość hrjfjgkjgkgt
to po co sie decydowalas na dziecko? wychowasz wraka psychicznego

Gość fvvcvc
kobiete należy bić .. Wtedy jest spokojna .. Jak sie jej na za duzo pozwala albo nie była bita za dziecka to potem wariuje ..

Gość hrjfjgkjgkgt
moze uciekaj i zapomnisz ze masz dziecko i ono zapomni o tobie na pewno nawet to dla dziecka bedzie lepsze, o ile ma ojca normalnego

teraz to mozna mowic jak juz dzieco jest na swiecie Nie potrzebuje od was krytyki ale pomocy ludzie. wiem ze jestem beznadziejna dlatego szukam pomocy

Gość hrjfjgkjgkgt
wiem po sobie :p

widze ze ten powyzej to ma taki sam problem co ja skoro sie boi napisac cos mądrego... kretyn

Gość hrjfjgkjgkgt
ja jestem chorobliwie nadwrazliwa na krzyk, krytyke mam osobowosc unikajca fobie spoleczna a to wszystko efekt wieloletnich dzialan mamusi lepiej byloby dla mnie gdybym nigdy jej nie miala konkretnie dla mojej psychiki

Gość hrjfjgkjgkgt
o wiele gorszą bo nawet sie nie zastanawiala nad tym co robi jest pozbawiona samokrytyki idz do psychiatry jak masz taki problem ze sobą

Gość dsagh
Niestety, ma Pani problem, którego krzyki do poduszki nie rozwiążą... Na szczęście zauważyła i przyznała się Pani do tego. Prosze iść do psychologa. Oni są własnie od tego, żebyśmy mogli się do nich zgłosić w razie potrzeby.

Gość hrjfjgkjgkgt
bierz cos na uspokojenie uprawiaj jakis sport, to pozwala rozladowac agresje

Biore ciagle cos innego bo nic nie pomaga a poza tym jestem ppo nich przytepiona strasznie

Gość kolejna z dzieciństwa
U mnie wrzeszczal ojciec,do dzisiaj mam schize,nie znoszę wrzaskow,dlugo balam sie ludzi,super przyszlosc szykujesz dziecku. Jestes dorosla,naucz sie panowac nad sobą,co za glupie tlumaczenie,ze nie potrafię.Chyba zbyt spokojne dziecinstwo mialas:-o

Gość fvvcvc
czasem nerwy moga wynikac z niedoczynnosci tarczycy ... Sprawdz sobie poziom hormonów i czy masz wszystko wporzadku z tarczycą ...

Gość hrjfjgkjgkgt
bylas bita w dziecinstwie? jak tak to na psychoterapie