Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tak właśnie wygląda wieczór kawalerski-na dole filmik zobaczcie

Polecane posty

na wszytskich wieczorach kawalerskich na jakich byłem wszytsko odbywało sie w ramach rozsądku. Bez zdrady, bez głupich zabaw.

Gość gość
również się z czymś takim nie spotkałem. ja swój wieczór kawalerski miałem w http://www.sogoclub.pl/warszawa . Było kulturalnie, w ramach rozsądu, bawiłem się dobrze. Większość moich kolegów również miała tego kawalerskie.

Gość gość
Ja swój wieczór kawalerski miałem w Warszawie w Coyote Night Club (centrum, na mazowieckiej) i wspominam mega! Kulturalnie miło, estetycznie. Wspaniały strip Dance, czy tam pole Dance. Najwyższa jakośc, naprawde warto, zwłaszcza na kawalerski wieczór! www.coyotenightclub.pl/‎

Gość gość
Ja swój wieczór kawalerski miałem w Warszawie w Coyote Night Club (centrum, na mazowieckiej) i wspominam mega! Kulturalnie miło, estetycznie. Wspaniały strip Dance, czy tam pole Dance. Najwyższa jakość, naprawde warto, zwłaszcza na kawalerski wieczór! www.coyotenightclub.pl/‎

Gość gość
Byłem w Coyote Night Club i nie polecam tego klubu dla gejów.poza tym dolewają wodę do każdego alkoholu

Gość nightt
Ja na takim wieczorze kawalerskim byłem, coś w tym rodzaju a wszystko dzięki http://www.libidoklub.pl/wieczory-kawalerskie/ zorganizowali nam nie zapomniamy wieczór kawalerki, lepiej trafić nie mogliśmy to była najlepsza noc w moim życiu !

Gość gość
same denne reklamy wysilcie się trochę jak już chcecie spamować

Gość gość
No kurczaki! I jeszcze warto zajrzeć tutaj i sprawdzić czy nie znajdziesz czegoś dla siebie ^^ www.merizon.eu