Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zdziwiona

Gadu- Gadu

Polecane posty

Gość Jestem zdziwiona

Dostaję bardzo dziwne wiadomosci od osoby ,która mam wpisaną w kontaktach. Czy możliwa jest kradzież czyjegoś numeru GG? Bo nie chce mi sie wierzyć,że to pisze właśnie ta osoba ,którą mam pod tym numerem wpisaną. Jak wysoce prawdopodobne jest ,że ktoś przejął ten numer i z niego pisze?

Gość nitka--22
Moze ktoś korzystał z komputera na uczelni lub w kafejce i nie wykasował potem danych lub nie zabezpieczył hasłem. Kilku moim znajomym zdarzyły się takie sytuacje i też wtedy ludzie z ich listy kontaktów dostawali dziwne wiadomości ;/

Gość taka jedna maturzystka
a moze byc tez tak ze ta osoba dlugo nie wchodzila na gg i poprostu zostal ten nr komus innemu przypisany

Gość nitka--22
no to faktycznie musiałaby długo nie wchodzić. Ja nie wchodziłam kiedys przez ponad rok i numeru mi nie zabrali

to wcale nie jest takie trudne zdobyć hasło do czyjegoś gg jak ktoś wie jak. Więc tak, jak najbardziej jest to możliwe. Wiem, bo na moje gadu też ktoś się kiedyś włamał ... i wypisywał głupoty do ludzi

Gość Jestem zdziwiona
Hm, to że zabrali numer i przypisali komus innemu - tez wydaje mi sie mało prawdopodobne.... Nie wiem co o tym myśleć, ale te teksty kompletnie mi nie pasują do tej osoby do której należy numer...