Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella_20

MŁODE KOCHANKI

Polecane posty

omg :/ a kogo to wlasciwie obchodzi?? kazdy robi to co lubi i zyje jak mu wygodnie...nasze społeczeństwo jest skrajnie przemodlone, prze-moralne i wogole wszyscy sa czysci i nieskazitelni...niestety tylko na pokaz, przyjmując maski ludzi, którymi chcieli by być...ehh a prawda jest taka, ze każdy ma na koncie zle uczynki...mniej lub wiecej, bardziej lub mniej straszne...zyj i pozwol zyc innym a tym bardziej mow i pozwol mowic innym :)

jego żona ma albo 42 albo 43 nie jestem pewna, ale to też kobieta na poziomie, jest lekarzem , jak na swój wiek dobrze się trzyma. Nic do niej nie mam, bo nie mam powodów, nie wchodzi mi w drogę.

fitbabka gdyby więcej było ludzi takich nie poddanych presji kościoła i katolickiej rodzinki żyło by się o wiele łatwiej.

ja mu daje swoje towarzystwo, a on mi w zamian pieniądze. fajnie :D poczytas wspolnie z nim troche ksiazek , zagrasz w szachy , karty i panstwa i miasta i juz masz kase :D chyba ci mnóstwo kobiet zazdrosci takie obrotnosci i jak ze łatwego pieniadza :);););) :P:P:P

Regres razem chodzimy na bilard, gramy w szachy,a ostatnio uczył mnie grać w golfa. Często chodzimy spędzić wieczór np w kasynie .

BAJKA :D nie mow ze mu jeszzce gotujesz i pierzesz ? Bo podejrzewam ze kanapki do pracy z rzodkiewka i ze szczypiorkiem to chleb powszedni w waszych relacjach ? popatrz jak fajnie macie :D

Gość Dla mnie wszystkie
te babki bluzgajace, wyzywające od szmat, to zwykłe zakompleksione myszki. One nikogo nikomu nie odbieraja, to facet sam bierze.

Gość Dla mnie wszystkie
a te ktore tak pisza, bojea sie po prostu o swoich slubnych ze "zbłądzą".

Gość opolip
no cóż z wiekiem obniżaja się standardy.

Gość waaalllilłłłłłłł
a nie pomyślałaś że jasteś tylko zastepczą d...

Gość Niebieska plamka
Izabello, a nie jest Ci przykro jak myślisz sobie, że to wszystko co amsz to nie osiągnęłaś sama, własnym intelektem tym co masz w głowie? Tylko czterema literkami? Fakt, że fajnie w wieku 20 lat mieć to wszystko na co ludzie pracują latami, ale czy nie czujesz sie taka pusta? Brak chłopaka, świadomość że to co robisz odciska piętno na całe Twoje życie. Wiadomo, każdy orze jak może, ale napewno nie jest to takie super hiper kolorowe dla Ciebie z każdej strony jak tu piszesz.

oj, autorko, jak tu na kafe jesteś taka niezrozumiana, to lepiej się pochwal przyjaciołom, rodzicom - znają Cię i kochają, na pewno będą dumni, że taka przedsiębiorcza córcia ;)

Gość tylko jedno pytanie do autorki
Izabello, po co założyłaś ten temat? :) Pytam, ponieważ nie rozumiem: chwalisz się, czy żalisz? :) To nie pierwszy temat prostytutki założony na tym forum. Zawsze wygląda podobnie: jakaś osoba pisze, że zarabia pupą na życie, zaczynają się bluzgi, ona peroruje jaka to jest bogata i światowa oraz odpiera ataki "sfrustrowanych kobiet". Pytam: po co to? Skoro jesteś taka szczęśliwa i zadowolona z siebie... Jaki jest cel tego tematu? Poza tym podejrzewam prowokację. Samochód, który wymieniłaś jako swój, kosztuje zdaje się prawie pół miliona. Nie wierze, że dziewczyna, którą już stać na taki wóz, oddawałałaby się jeszcze za pieniądze. Dziewczyna, która tyle zarabia, nie potrzebuje już sponsora (musiałaby tyle sama zarabiać, gdyż nikt mi nie wmówi, że najbogatszy nawet facet będzie tak płacił za jakąkolwiek luksusową dziwkę, których jest na pęczki). Chyba, że taka dziewczyna prostytucję ma we krwi i po prostu urodziła się, by być "kurfą" ;) Bywa i tak, że dla kogoś kasa jest tylko pretekstem, a tak naprawdę laska lubi ten sport ;) Ale tak naprawdę myślę, że fantazjujesz, Izabello. A jeśli nie, to ponawiam pytanie ze wstępu: po co się tu produkujesz? :)

Gość tralalalalalalala
aaa tak Izo, kojarze Cie, bylas twarza paszy dla drobiu w Gomulinie???? :D :D :D

Izo wypowiadając się na forum powinnaś wziąc pod uwagę to, że zdanie ludzi będzie różne. Nie powinnaś naskakiwać na tych, którzy nazywają Cię tak a nie inaczej. Oni wbrew pozorom nie mają na celu Cię obrazić, lecz po prostu nazywają sprawę po imieniu. Nie przeszkadza mi, że sypiasz z tym mężczyzną dla pieniędzy, cieszę się, że dobrze Ci się dzięki temu powodzi, ale dlaczego tak bardzo bronisz się przed określeniem \"sponsoring\"? Ja nie żyję w super luksusach, nie podróżuję po całym świecie, nie znam tylu ciekawych ludzi co Ty, ale mimo tego jestem szczęśliwa i nie wiem czy tak naprawdę nie szczęśliwsza od Ciebie. Wolę żyć tak jak żyję, a po x latach spopjrzeć sobie w twarz bez wstydu.

Boże wu cały dzień spędzacie na kafeee??? ja dopiero co weszłam do domu:) Regres sorry ale ja nie jestem twoja kobietą:) od tego jest kto inny, ja nie gotuje mu jedzenia Dla mnie wszystkie hehehe dobrze powiedziane:) ale wiesz one to wiedzą tylko udaja że jest inaczej, ale rzeczywistość jest brutalna hahaha mi mała ty sie lepiej zajmij swoim nędznym życiem:) i wygladem hehehe waaalllilłłłłłłł zastępczą nie jstem:) jego kobieta kocha się z nim, ale on to robi z przym,usu myśląc o mnie:) inaczej by za to nie płacił:) Niebieska plamka gdyby nie było to takie kolorowe nie tkwiłam bym w tym, wielu było którzy mi sie oświadczali i robia to nadal, również z pozycją, klasą, ale na razie mam inne plany. jak widzisz inne czekają latami na oświadczyny, ja nie muszę. Agnie hmmm ale moi przyjaciele wiedzą kim jest pan który się ze mną spotyka. tylko jedno pytanie do autorki założyłam ten temat po to żebyś miała gule. Co do auta, adik kosztował 500 tys, ktoś kto ma swoje prywatne 2 kliniki stac go na takie gesty, a ja nie jak widać nie stwarzam, widzisz dla ciebie to jest nie pojęte, ja bym w wieku 20 lat nie mogła sobie pozwolić na taki wydatek. Czytaj ze zrozumieniem. Chihiro a gdzie jak napisałam czy sie wyparłam że to nie sponsoring?

Chihiro oby twój narzeczony cię nie zdradzał w błogiej niewiedzy jak to robi mój kochanek, a później płacz i depresja buahahaha nie raz czytam w wolnej chwili forum i mam niezłą polewe z takich:)

Gość kjdhfy
Cholerka, ale tu nagle całe towarzystwo porządne i bogobojne. Jak mohery zupełnie. dziewczyna żyje sobie jak chce i co komu do tego. Ma kasę, faceta, jest zadowolona to ok. To jej zycie. Boze, co za ludzie. Jacy nagle porządni i poukladani się zrobili. Żenada.

a ty wściekła bestio, swoje niepowodzenia życiowe odgrywasz na innych?? Przykro mi że jesteś stara a do tego facet cie zostawił dla kogoś kto go olał hahahahaaa, widocznie cienki ten twój był za którym tak płaczesz. a propos...czy ta laska wie że tutaj ją w takim świetle promujesz?

kjdhfy dzięki za miłe słowa, no niestety takie mamy społeczeństwo, a kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień... wiesz to typowa zazdrość przemawia przez te zakompleksione i przegrane życiowo ludzi.

co za gówniara, jeszcze ma czelnośc pyskowac, jestes glopia zdzira ktora rozwala tak samo zwiazki jak ta z mojej stopki, niczym sie nie roznicie! taka sama

Gość kjdhfy
Bardzo proszę. Tak pisza bo nikt nawet nie chce na nie spojrzec. Pewnie są grube i brzydkie. Garkotłuki wstretne. Tylko do tego się nadaja.

Gość nie znizylabym sie do takiego
poziomu za ZADNA kase:o:o:o wspolczuje...

wściekła bestio, a ty widzę też jak cała reszta tego kółka wzajemnej adoracji dniami i nocami nie opuszczasz kafeterie :) w sumie się nie dziwię dlaczego twój kochany cie zostawił, kto by wytrzymał z takim babskiem bez minimalnej kultury, problemem wysławiania , a do tego starej jak TY ;) Sorry za szczerość

kjdhfy a Ty jesteś M czy K ? dzięki za poparcie....dobrze wiemy jak jest na prawdę, tu wypisują że nigfy w życiu, a tak na prawdę jak któryś na nie spojrzy byle jaki menel to już są w 7 niebie że jakiś facet zwrócił na nie uwagę. Ci z którymi ja się zadaję nawet by nie zwrócili uwagę na takie imitacje kobiet.

Gość pom poko
Izabello , czemu gardzisz biednymi kobietami?

Gość nie znizylabym sie do takiego
mialam takie propozycje:o nie znizylabym sie do poziomu zarabiania d.upa:o

nie gardzę nimi, gardzę i wyśmiewam tylko te które teraz tutaj udają takie bez skazy, a tak na prawdę marzą o takim życiu.