Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ad25am

25LATEK SZUKA KOCHANKI !!!

Polecane posty

Gość Ad25am

Witaj, W odpowiedzi na Twoje ogłoszenie: Jestem wysokim (187cm) 25letnim szatynem z Warszawy, doświadczonym i czułym, choć w łóżku czeka na Ciebie pełna dominacja. Mam swoje zdanie i jestem konsekwentny w podejmowanych decyzjach. Uprawiam wolny zawód, co daje mi dużą dyspozycyjność czasową. Nie posiadam obecnie partnerki. Nadwaga nie jest dla mnie przeszkoda, może nawet sprawić przyjemność, wiek nie ma znaczenia. Przyznam, że pociągają mnie starsze kobiety. Posiadam lokal w Warszawie, swojej partnerce zapewniam 100% dyskrecje, jeśli jej potrzebuje. Nie przyjmuje wynagrodzenia za spotkania, w żadnej postaci. Mam niezwykle duży temperament, dlatego szukam Ciebie, aby zaspokoić nas oboje. Uprawiam aktywnie sporty: pływanie, rower, koszykówka. Wysyłam swoje zdjęcia w załącznikach i czekam na Twoje. Całuje czule, Adam

Gość sono abbastanza carina
napisz czemu własnie tutaj szukasz:)

Gość Ad25am
To dobre miejsce, dużo kobiet z różnych środowisk. Kobiece miejsce rozmow w sieci - z tego co widze najbardziej popularne. Nie mam zwyczaju zadawać takich propozycji nieznajomym na ulicy lub partnerkom w biznesie.

dobrze...a powiedz mi czy jak "poznasz" tutaj kobiete to będziesz mógł powiedzieć ze ja znasz?

Gość Ad25am
nie - poznanie tutaj ma na celu umowienie sie na spotkanie - na tym sie konczy - nie preferuje znajomosci przez posredniki - chce sie z kims spotkac - wtedy ludzie zaczynaja sie poznawac.

a z jakiej dzielnicy Wawy jesteś?

Gość Ad25am2
ktos ukradł mi nicka - zarezerwował hasło dlatego musze zmienic - co za bezsens jestem z pragi - poludnie - mieszkam tuz przy moscie siekierkowskim

jestem z Żoliboża

Czym sie zajmujesz na codzien? Napisz cos o sobie Carina.

Gość adam wiesz co
daj swoją fotkę to pogadamy,może być bez twarzy

przeciez napisałem - że wyśle na maila - poproszę maila - nie będę publicznie wrzucał zdjęć "Adam wiesz co"

Zapisz się do biura matrymonialnego ;)

Gość przypalony kebabe
a moze masz ochotę na mojego minarecika owinętego w ciasto pita :classic_cool:

Gość Zielony liść
Pamiętaj, że jesteś drugą, trzecią, piątą... dziesiątą. Że twój facet miał kogoś przed tobą. Ze kochał sie z inna. Ze robił jej to, co teraz robi tobie. Jestes zalosna. Wstretna, oblesna i zalosna. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Gość ja to nawet nie wiem
kurka wodna, to ty niedaleko mieszkasz :D może cię widziałam gdzieś :classic_cool:

zielony - ciebie to chyba totalnie porypalo :O

Gość Zielony liść
Poświęć mi 1 minutę swojego życia.... błagam.... A ja chodzę i oglądam te wille po 100 - 150 tys. które teraz niby kosztują 500 tys - 1mln i mówię swojej małżonce, czy ta się jej podoba, czy aby w dobrej lokalizacji, czy nie za duża? Martwie się czy jak odkupię ją za 100 tys. czy nie przepłace? Dziś rano idąc z małżonką pod upatrzoną wille na własne oczy widziałem kłótnie o pieniądze jej właścicieli. Ona krzyczała na niego, że kupił papierosy fajranty zamiast palić hubkę. Gotowali śniadanie: ona rwała szczaw spod ogrodzenia a on mieszał jakiś kawałek mięcha z którego wystawały sznurówki(??). Komornik z tamtejszego rewiru już mi zrobił rezerwację na tą nieruchomość. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Gość Zielony liść
Z ciebie jest... Poświęć mi 1 minutę swojego życia.... błagam.... Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Ad25am2 - zgadzam się w 100%

Gość Zielony liść
Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Gość Zielony liść
Z ciebie jest... Poświęć mi 1 minutę swojego życia.... błagam.... Kobieta, ktora stracila dziewictwo przed slubem jest nic nie warta i zuzyta, wlasciwie taka to tylko do burdelu sie nadaje.. A ja nazywam się Grodzki. Mówię to ja, Grodzki: http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 A teraz mozesz mnie pocalowac w doope. I usmiech na dobranoc.

Ad25am - jestem całkiem niedaleko, mam gg, ale nie jestem zainteresowana :). Niemniej pozdrawiam i życzę powodzenia. W moim następnym życiu już bym była u ciebie :D