Diraya 0 Napisano Maj 7, 2009 Mam 22 lata, studiuję w Lublinie i odchudzam się już dość długo, ale zostało mi jeszcze parę kg do sukcesu. Szukam dziewczyny w podobnym wieku do wspólnego borykania się z problemem - diet, ćwiczeń i wyrzeczeń :) Trochę wiedzy mam, więc z początkującą chętnie się podzielę. A może jakaś przyjaźń z tego się nawiąże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diraya 0 Napisano Maj 7, 2009 Ponawiam pytanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lesbijka Napisano Maj 7, 2009 Ja bym sie przylaczyla, ale nie wiem, czy moj profil bedzie Tobie odpowiadal :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diraya 0 Napisano Maj 7, 2009 No to powiedz coś o sobie, jak chcesz bardziej anonimowo, to możesz na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lesbijka Napisano Maj 7, 2009 Mam 21 lat, studiuje ubezpieczenia, 173cm, 65kg, bardzo ladna twarz, ale co z tego, jak mam nadwage :( A Ty jaka masz twarz? P.S. no i kreca mnie faceci, sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diraya 0 Napisano Maj 7, 2009 Em, a skąd pomysł, że ja jestem les? Mam faceta i jestem hetero oO. I ważę mniej więcej tyle co Ty przy wzroście 158 :P Ty masz wagę idealną, BMI 21,7 - nie masz się z czego odchudzać. Chyba że ćwiczenia jakieś, co polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Diray Napisano Maj 7, 2009 Naprawdę żadnych chętnych? Nie wierzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diraya 0 Napisano Maj 8, 2009 Podnoszę temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinkaaaaaaaa Napisano Maj 8, 2009 szkoda ze nie jestem z Lublina, bo przydalaby mi sie taka motywacja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena_123 Napisano Maj 9, 2009 Odezwe sie na maila do ciebie, moze nam sie uda jakos spiknac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach