Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna dziewczynaaaaaa

czego moze uczyc praca fizyczna? nie wiem co wpisac w podaniu

Polecane posty

wlasnie ale pech ostatnio praciwalam jako pracownik fizyczny teraz wysylam cv na stanowisko pracownika biurowego chcialabym podac jakies przyklady i nie wiem co wpisac czego mnie nauczyla ost praca? a z pewnoscia na rozmowie tez zapytaja o to:O chyba niczego , bo czy taka praca moze czegos uczyc? ( oprocz pokory:P:) nie wiem pomocy!!

nikt nie pomoze?

to zależny co robiłaś jako pracownik fizyczny? skrupulatności, odpowiedzialności, logicznego myślenia oj duuuzo rzeczy można wymyślić

Gość wiolkaaa
mam ten sam problem praca w anglii przy zbiorach 2 laat i nie wiem co wpisac czego mnie nauczyla? :O

Gość smkdvhjvcdhvjsd
napisz, że nauczyła CIę pokory i systematycznego wykonywania swoich obowiązków. Napisz, że praca ta jednak nie dawała CI satysfakcji, bo pragniesz się rozwijać i uczyć nowych rzeczy i masz pewność , że tak się stanie na stanowisku, o które się ubiegasz...

Gość moze języka kontaktow
z ludzmi? Poznania roznych srodowisk i ch problemow? A swoja droga nigdy nie podejmujcie pracy,o ktorej wiecie,ze niczego was nie nauczy w zyciu!

Gość orejro
mozesz wymyslac wiele rzeczy ale i tak wszyscy będa wiedziec ze to ściema bo jak słusznie zauważyłaś "chyba niczego sie nie nauczyłas"🖐️

Gość napisz prawde ze chcialas
uzyskac jaka taka niezaleznosc finansową, to nie hanba

mnie nauczyła tego, że wiem, że sobie w życiu poradzę i gdybym straciła papierkową robotę i byłoby ciężko to mogę pracować wszędzie, no prawie wszędzie

Gość zabeczkaaaaaa
orejro bardzo sie mylisz sama pracowalam za granica tez zbiory 5 lat i taak praca uczy bardzo wiele , wiecej nzi ciepla posadka w urzedzie od 8-16 czego uczy? przede wszystkim daje ci poczucie niezaleznosci finansowej, podejmowania ryzyka ( nie kazdy teraz jest w stanie spakowac sie i jechac na drugi koniec europy), odwagi przede wszystkim , wspomnianej pokory, swiadomosci ze poradzisz sobie z kazdym problemem, dodaje sil ( tych psychicznych), w dazeniu do celu,..dlugo by pisac 🖐️ ja bedac w anglii pislaam prace, zaliczalam sesje, musialam wrocic na nia do polski, itd wiec nie mowcie zenie uczy niczego!

Gość orejro
owszem w pewnym sensie uczy ale to raczej poznawanie samego siebie niz umiejetnosci potrzebne w innej pracy:o ja o sobie tez myslalam ze nigdy nie podejme pracy fizycznej a kiedys musialam to zrobic i teraz juz wiem ze dam rade ale nie uzyskalam poza tym zadnej przydatnej umiejetnosci