Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimaks

dawiniej było lepiej...

Polecane posty

Gość mikimaks

:classic_cool: wydaje mi się że kiedys było wszystko lepsze np. słodycze... ja pamietam te gumy kaczor, lody w srebrnym paierku... cukierki alf z naklejkami pamietacie?:)

Gość no i ipiwo bylo lepsze
ludzie byli lepsi i nawet psy bardziej przyjazne

Gość mikimaks
a najbardziej lubiłam "oranżadę "z tych burtelek szklanych

Gość gruzliczanka nawet
smakowala lepiej niz teraz niektore soczki i inne ;)

Gość Mala_09
bo teraz każdy ma wszystko i wszystkich głęboko w dupie i liczy się tylko kasa i nic więcej ;/

Gość orejro
to nie tak:o po prostu inaczej odbiera sie swiat jak sie jest dzieckiem... duzo rzeczy jest wtedy magiczne i nie mysli sie o doroslych problemach:)

Dokladnie, dla kazdego dziecinstwo we wspomnieniach wyglada na najlepszy okres w zyciu. Ale jak tak pomyslec, to wcale nie chcialabym wrocic do tamtych czasow, gdy jadalo sie chleb z pasztetem, a z owocow glowie jablka. Pomarancze czy banany to byl rarytas, jogurty byly tylko jakies badziewne (o ile byly), a dobra czekolade czy kawe widzialo sie raz na sto lat jak ktos przywiozl z zagranicy.

Gość orejro
ale to tez był urok tamtych czasów ze prawdziwie cieszylo sie z najprostszej przywiezionej przez kogos z zachodu czekolady:) teraz nawet najdroższe slodycze nie robia takiego wrazenia...

Gość dla mnie banany
i pomarańcze nadal są owocami egzotycznymi, nie mogę się do tego przyzwyczaić, że są w sklepach i że zawsze mogę je kupić tak samo nie przyzwyczaiłam się do kokosów, mango, awokado czy ananasów, zawsze mi się wydają drogie i ich nie kupuję

Gość a ja parówki pamiętam
były wtedy takie przepyszne, a teraz fuj

Gość Off course
Cukierki alf mniaam !! :P Ja to pamietam rozowe czekoladki -rozowe pantery ..MNIAM :P Wgl; wszystko co bylo dawniej bylo lepsze .. teraz to jest jakos dziko :PPPPP Pozdrowienia dla wszystkich fanow slodyczy !! :PPP