Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upccc

on chce wyjechac na tydzien...

Polecane posty

Ellinka To zależy od człowieka .Ale po tym topiku stwierdzam że autorka ma naprawde poryte w deklu .

Gość upccc
łatwo tak kogos obrazac, nikomu krzywdy nie wyrządzam, ale jestem kretynka... ech... trudno, myslcie co chcecie, mi jest z tym ciezko, uwierzcie ze wolalabym miec inne problemy

no tak, na pewno wolalabys miec inne problemy jak brak pracy, choroba faceta, smierc ojca itd, normlanie gratuluje :o jak ten gosc cie nie rzuci to bede go podziwiac :o

Gość upccc
poki co ma ze mna o niebo lepiej niz ja z nim, ja go nigdy nie oklamalam, a jak mu cokolwiek obiecalam to ZAWSZE dotrzymywalam slowa, wiec czemu niby ma tak przechlapane? nie, nie chce miec problemow finansowych, ani zdrowotnych ani zadnych innych, ale wolalabym zeby miedzy nami sie wszystko ukladalo i stawiac czola problemom wspolnie!

Coś kiedyś powiedział i już ma tak być do końca życia . O kurwa . Dla dobra świata , albo zwiąż sie z Niemcem albo zostań singlem i dupy nie truj. Prowokacja.

Gość Zinnka
tez sadze, ze to prowokacja:) Nie ma az tak glupich kobiet...

jak nie ma jak sa, tez sie z takimi czasami spotykam :D np moja bratowa :D

Gość upccc
jestescie po prostu straszni. OKazuje sie jednak, ze nie mialam za bardzo o co sie martwic, dostalam od niego smsa (jest teraz na rozmowie u ojca) ze ma dobra wiadomosc... wiec moze pojade z nimi, ech...